27 juny 2012

…a la font del Sr. Ramon

Publicat en 11:22 sota General

Bé, veient aquesta fotografia ens adonem que la gent ens agrada trobar-nos per entrenar plegats i es podria dir que els més important és que els que ens retrobem un dia i un altre, gaudim d’unes converses i ens ho prenem com un joc. Si els dissabtes fem recorreguts per Can Bonvilar, i camins molt bons per córrer, la part Nord de Terrassa te uns racons que ens omplen de bones vibracions. Però anant-hi amb tots aquests amics encara més.

Agustí va ser el que va apostar per aquests entrenaments i quan veiem tanta colla i a més sabem d’amics que no han pogut venir, però que es deixen caure, encara ens satisfà d’allò més.

Ahir vam anar a la font del Sr. Ramon, que està en un lloc molt maco i que es conserva gràcies a una colla d’avis que en te cura. La veritat és que vam gaudir, i patir (per què no dir-ho) donat que la majoria estan molt forts i sobretot a les pujades notes com de bé ens posa la muntanya.

Sempre penso que mentre gaudim d’aquesta manera, aquestes trobades s’aniran perllongant: però el més important és fer-ho amb una gent tan collonuda. Gràcies amics !!

Agustin, Toni, Paco, Alex, Toni, Alberto, Dani, Fernando, Alberto, Oriol, Frankie
Carlos, Jordi, Pep, Josué

.

.

..

SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)

Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís

:)

.

.

.

No hi ha resposta