21 set. 2011

Córrer ben acompanyat

Publicat en 8:49 sota General

Coneix algú un grup com aquest ? Doncs és mèrit de tots vosaltres que el feu gran.

Segur que n’hi han, però el nostre es manté constant i els amics fan força rotacions, i sempre tenim la sort de que algun dia o altre ens visiteu. Cada setmana tenim noves satisfaccions. Una gran colla que aquesta setmana va fer un dels circuït que més agraden: camins molt bonics a la seva primera part, opcions als que van un xic més lents d’escurçar-los, i sobretot la possibilitat fer un entrenament que de ben segur fa posar en forma als que veniu i als que sempre us donarem les gràcies una vegada i una altre, per ho important del projecte.


Us adoneu en Josep Mirabet l’ombre que projecte en forma de bicicleta !!


Aquí en Pep al costat del mestre

Sortim, com és costum per darrera la Residència d’avis de Mossèn Homs, i després de passar el torrent de la Betzuca, pel mig del corriol que avui ens ofereix vistes nítides, amb una atmosfera ben neta.

Ves per on el mossenaire nou de la setmana passada repeteix, oi Enric ! merci


Arranquem amb en Carles, Rafel (fotògraf) i MirabetToni i Alberto, seguits de prop pel mossenaire de la setmana de verd, en Rubén Leiva i per en Fran

En Carles Salmerón i en Josep Casasola, amb el signe de la victòria

Fem el primer reagrupament, i sense gairebé parar seguim per anar buscar el camí que passa prop de la font de l’Argelaguet i d’aquí a l’encreuament on ens esperem tots. D’aquí es proposa el primer canvi que encapçala en Víctor, seguit de l’Adrià i darrera tots nosaltres. Al revolt on es veu molt bé una gran ciutat. En Maten fa veure que va cap a Sabadell, i d’aquí passem per un corriol que ens permet veure molt bé la Mola.
En Rubén i en Víctor: parell de cracks !

Josep Jiménez

Joaquin Ortega i Jordi Renom

I al mig, el nostre ídol en Casimir, ben acompanyat per en Ramon i en Lluís jr.


Fernando, actiu i participant als canvis


José Antonio, començant amb ganes la temporada


tiet Agustí, acompanyat d’en Toni i l’Alberto

l’Antonio i en Josep

Joan i Jordi


Maten, que prepara la marató de València: dels pocs sabadellencs que avui han vingutMartin i Fran

Victor i Josep

Tiet Agustí i en Fernando

Jordi Renom, com amb tots, tot un honor aquest senyor


i en Nil comença a patir


Pedro Molina
Una pausa per descansarI del mig dels arbres surten bestioles amb càmeres.


Moment en el que hi som tots, pel record.

Com veiem que els nostres mossenaires més joves els costa una mica, a en Nil i en Pau, fem una aturada per fer la fotografia de record i donar descans a les seves joves cames. Aquí destaquem als mossenaires nous, l’Alberto i en Rubén. Tornen a recordar que temin un mossenaire que organitza ala http://cronomilla.webs.com i que tenim en Casi, que ens dona veterania al grup també.
Fem de nou pinya i ara baixarem a buscar el torrent i de pujada ens posem a punt pel canvi de la hípica de cara amunt, on veiem un munt de mossenaires que el fa. Acabat el canvi, els que volen tornen pel costat de l’hotel de Can Bon Vilar i la resta ens posem a punt pel tercer canvi en baixada, i veiem ara el tiet Agustí i en Víctor fer-lo a un ritme força alt.
Ara pujarem direcció a la bassa del golf, d’aquí pel camí i passant mig del bosquet fins el camí de Torrebonica, que ens porta per pista fins a la Masia de Torre Mossèn Homs.


I aquí vam fer el canvi que ens caracteritza


Només ens resta agrair-vos el vostre ajut i esperar al proper dissabte, que estrenarem la tardor. Moltes gràcies a tots. !

I després d’un bon entrenament toca hidratar-se a la font de les canyes, com tenim costum.

La meravella d’aquestes trobades és que ens proporcionen l’oportunitat de conèixer gent que està l’entorn de l’esport i que per sort podem conèixer tot fent un entrenament plegats. És clar, de vegades no t’esperes que el grup sigui conegut per una família molt coneguda i estimada a tot Terrassa com son els Leiva. Que vingui a entrenar en Rubén, ha estat per nosaltres un luxe i li estem agraïts i per sorpresa d’ell ha estat proclamant mossenaire de la setmana i a més ens ha regalat un escrit on se’ns mostra i ens explica coses molt interessants i que comparteix amb nosaltres.

Moltes gràcies Rubén i ja ho saps: ara ja ets mossenaire. !!


Ens deia en Rubén:

Hola Pep, t´envio el meu perfil per a que ho publiquis en la web de mossenaires.
Nascut el 25 de març de 1980 a Terrassa, i molt orgullós de ser egarenc, com a anècdota faré la meva primera marató el 25 de març del proper any.
Sóc tècnic Superior en activitats físiques i esportives i Entrenador Nacional de bàsquet.
Les meva passió des de petit ha sigut l´esport i el Terrassa FC. He practicat diversos esports durant la meva vida, però el que vaig començar més seriosament va ser el bàsquet on vaig començar a l´Escola Delta i més endavant al CN Terrassa i al desaparegut BC Bonaire Terrassa. Durant aquesta època vaig combinar el bàsquet amb les curses populars, on vaig pujar algun cop al podi per categories. Aquí va ser on vaig enganxar a córrer al meu germà, en Jaume Leiva, que feia bàsquet i alhora compartíem curses, en aquests primers anys van ser els únics que vaig poder superar-lo fins que va començar la seva progressió i ha arribat a on és ara, a l´èlit de l´atletisme espanyol. En aquells temps destacaria la segona posició per categoria a la primera edició Mitja Marató de Terrassa on vaig fer 1h 27, tercera posició de categoria en la festa Major de Terrassa i segones posicions de generals absolutes en la cursa de Rellinars i Vacarisses, això era pels anys 99 o 2000. Després per diverses raons vaig deixar de córrer i vaig dedicar-me als estudis i a fer d´entrenador de bàsquet i d´altres coses.
Després de 10 anys vaig decidir a tornar a córrer popularment i surto uns 2 dies a la setmana, però lluny de les anteriors marques.
Si comparem marques vaig fer a la mitja del 2009 1h 49 minuts i la del 2010 1h 34m.
L´objectiu per a aquesta temporada és baixar d´hora i mitja a la Mitja i completar la meva primera Marató.
M´ha agradat molt la rebuda que em vau fer a Mossenaires i us estic molt agraït, sempre que pugui em veureu els dissabtes.
Salut Mossenaires!

No hi ha resposta