07 febr. 2011

Frapant trobada per entrenar

Publicat en 20:08 sota General

Hem fet un dels clàssics amb algun canvi de ritme per qui vol jugar una mica, i per fer l’entrenament divertit. Hem tingut la nova incorporació de molts mossenaires nous, que venien amb una mica de por, de si aguantarien i hem de dir que, perfecte.

A l’encreuament dels quatre camins, el fotògraf ha estat un gentil excursionista que passejava junt un gos preciós, que també hem retratat.

Qui diu que venen poques mossenaires; les tres noies de l’esquerra avui s’estrenaven i esperem que s’ho hagin passat bé, amb la nostra mossenaire Dolors, que tenim la sort de tenir.


La Marga és la noia de l’esquerra, que és el nom que em va quedar. Com sempre anirem aprenent els noms.
Hem vist molts mossenaires que lluïen la nova samarreta, i ha estat un entrenament on ha predominat la bona i entretinguda conversa.

En Rafael Atienza ha estat un dels fotògrafs de l’esdeveniment.

Mentre fèiem la fotografia, entre anomenar els nous mossenaires, el Miguel_SBD ha anunciat una cursa, Cursa del Rodal que tindrà lloc a Sabadell i també s’ha informat que els germans Expósito del California Sports el dia vint-i-nou de maig organitzen des de la seva botiga a la Rambleta una cursa de cinc quilòmetres, que es promet molt divertida.


esperant el moment de la sortida


camí del golf


Aquí marco a veure qui ve amb ni a fer un canvi. Avui hi ha poc seguiment, encara que la Irene avui la fet


Aquí encara no sabíem que l’Albert seria el nostre mossenaire de la setmana


El fotògraf, en Rafael Atienza


En Casi ens fa els honors de fer el canvi de la Hípica

De nou ens sorpren el alt grau d’acceptació que va tenint el nostre projecte, i us agraim de tot cor que feu aquest esforç de venir a entrenar. Sense vosaltres no seria possible.

L’Albert Villanueva, ve de la ma del Miguel i junt amb tots vosaltres, forma part de l’èxit que gràcies a ell enriqueix les trobades de tots els dissabtes:

Ens deia l’Albert:

Hola a tots!
El meu nom és Albert Villanueva i aquesta setmana he rebut l’honor de ser mossenaire de la setmana.
La meva vida va lligada a l’atletisme des dels quinze anys. Vaig començar fent pista y els meus entrenaments anaven encarats per a fer 400 tanques, 800 ml i salt d’alçada. Com veieu res semblant al que fer en l’actualitat. Amb els anys he anat modificant els entrenaments i ara qualsevol cosa que no s’apropi als 10 Km em sembla curta.
Li haig d’agrair a en Miquel Moreno, segur que tots el coneixeu, el gaudir els matins de dissabte amb tots vosaltres.
El meu objectiu aquest any és baixar de les 3h a la marató de Barcelona, l’any passat una greu lesió m’ho va impedir però aquest any ho intentaré. Permeteu-me un consell VIGILEU AMB LES AMPOLLES ALS AVITUALLAMENTS!

Una abraçada a tots.
Les meves marques d’aquest any:

10Km 39:01 Sant Antoni
1. Mitja 1h 28 Terrassa

No hi ha resposta