13 gen. 2011

El primer entrenament de l’Any a Torre Mossèn Homs

Publicat en 23:30 sota General

Una fotografia que cerquem tradicionalment és la de l’Ajuntament de Matadepera. Llueix un rètol il·luminat que amb els bons desitjos de unes bones festes, que aquests dies son nombroses: des de la nit de Nadal fins el dia de Reis n’hi ha un munt.


Com es pot veure i tenint en compte que era el primer dia de l’any, ha estat un dia amb poca concurrència i hem fet un circuit similar al de la seetmana passada, però en comptes d’endinsar-nos per camps que possiblement estarien enfangats, em discorregut paral·lels a la riera de les Arenes fins el Polígon Industrial de Can Mir, i per la vorera fins a la rotonda de la Carretera de Castellar en poc més de deu quilòmetres.
La peculiaritat és que la segona part és de baixada i fa que esdevé fàcil.


Quan passem per Matadepera encara resta el rètol de la Marató de TV3 que enguany anava dedicada a les malalties medulars. Fins el dia trenta-ú de gener encara es poden fer aportacions per ajudar a subvencionar la seva investigació.


L’Ator, el bíguel mossenaire arriba dels primers a les cantonades. Avui en Carles, que surt d’una lesió al peu, ja sembla que està molt millor, del que ens alegrem


Els germans Expòsito, són habitual a les trobades i avui era un dia que es necessitava tenir-ne ganes, per ser un dia festiu. Com que treballen al seu negoci que obren tots els dissabtes, el Califòrnia Esports, no tenien tanta pressa per marxar per què no tenien d’obrir.


Estem fent un dels circuits que sovintegem al mig de la setmana quan entrenem els Egara-Mossenaires, en direcció Nord


En Pau,descobria per primera vegada la font de Can Roure i s’ha alegrat que aquest circuït l’hem homologat com a “Circuït Mossenaire”


Hem agafat un punt diferent per la fotografia, just a la zona d’aparcament de Can Roure. També venia la Isabel, que a més ens va dir que també havia corregut algun cros aquesta temporada


Hi havia moments que inclús s’ha caminat, just al quilòmetre cinquè del recorregut


Aquesta Masia de Cant Torrella ha estat recentment rehabilitada com a Restaurant; i de debò que fa molt bona pinta. Els entorns els han deixat molt ben cuidats, també.


En José Expòsito, ben envoltat de bones vistes a les nostra estimada Mola


Molts dissabtes, quan estem fent algun estirament, xerrada o el que sigui, el grupet que entrena en Lluís Maqueda s’atura per saludar-nos i parlar una mica amb nosaltres. Avui ens ha omplert de joia que al ser el primer dia de l’any, els components i deixebles de’n Lluís Maqueda han tingut aquesta deferència.


David Guarch, Lluís Maqueda, Carles Gonzàlez, Dani Guerra.
Penso que tots ells són com una pinya i podria dir que porten plegats un munt d’anys. N’hi ha molts més, que formen part d’aquest nucli d’amista, però tenint en compte que era dia ú i força d’hora, te molt de mèrit.
Estem molt contents de comptar amb la vostra amistat i fins sempre.

No hi ha resposta