13 jul. 2010

Cap al Turó i la Font de Can Roure

Publicat en 22:02 sota General

Com que ha vingut el “Mossenaire” en Ferran “El Knyera” que ha organitzat junt el nostre “Mossenaire Muntanyenc” l’Agustinjr la “CRONOMILLA” que confiem que vagi endavant, la idea era portar a la colla al circuït per fer un coneixement previ i anar passant per llocs on predominen les fonts, com la Plaça Sant Jordi – a l’esplanada abans de pujar i la fantàstica font de Can Roure.
S’han fet dues jornades i ara el 25 de setembre serà el dia que esperem que sigui un èxit.

Resum: Total 12 quilòmetres, d’ells en un temps 1h24. Corrent 1h04 i la resta en pauses.

A la sortida en Mariano i en Casi han preferit anar cap un altre lloc i en Vicenç i en Joan no han pogut fer tot el recorregut; però us posem les refrescants imatges del dia en que hem fet el circuït que, a mi, personalment m’encanta.

Les fotografies les podeu veure a l’Àlbum del Rafael Atienza, i per tercera vegada tornem a tenir vídeo.

Gràcies i us esperem qualsevol dissabte.


http://lh4.ggpht.com/_w0o2mrnghgM/TDi4rKQzNXI/AAAAAAAAAsc/I36WlNE_mSY/s400/P71077710.jpg[/img]


http://lh4.ggpht.com/_w0o2mrnghgM/TDi40wLYZ2I/AAAAAAAAAs0/THSYe8vpRmA/s400/P7107715.JPG


El primer sorprès el mateix José María, que ve de la ma del nostre mossenaire muntanyenc, l’Agustinjr i que porten els fills a fer arts marcials. Aquest dissabte el vam fer patir de valent. Esperem que ens acompanyi molts anys.

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.