04 jul. 2010

Cursa de Festa Major Terrassa @pep

Publicat en 16:41 sota General

Tot i que darrerament estic un xic embolicat i no tinc temps per fer tot el que voldria i que tinc massa coses per fer, la cursa de festa Major de la meva ciutat, Terrassa, no me la perdo des de que vaig començar a fer curses i ja fa més de vint anys. És un dels dies que surt més gent al carrer i en el que es concentren més amics de tots el clubs i racons, tant de la ciutat com d’altres indrets.

Enguany, i com que la Marisol no estava massa animada a fer el circuit de curses, per què a aquestes hores està força cansada d’estar el dia dreta a la feina, li vaig demanar d’acompanyar-la a totes les curses: Sant Llorenç, Bon Aire, Ca n’Anglada i les fem plegats. La de Poble Nou vaig anar amb en Rafel Carreras, que va anar a ritme lent per fer-me costat. A més, com que m’he animat a fer vídeo aquestes darreres setmanes, vaig pensar que seria interessant tenir un record dels amics movent-se i un recull d’imatges de la ciutat en plena cursa. Detalls com els bombers refrescant als corredors, passar per monuments emblemàtics com el de la “Dona Treballadora”, “La plaça de l’aigua”, l'”Estació del Nord”, “La Creu Gran”, amics animant de forma impactant com l’Ernesto, els meus tiets: la Mercè i Salvador, que sempre els veiem animant-nos precisament a aquesta cursa, els meus pares que no solen venir a les curses, veure els avis de la Llar de la Caixa.

Us poso el video que he fet per si us bé degust córrer una estona amb nosaltres i si algun any voleu que fem un grup de gent que correm tots plegats, aquí va el meu compromís per que t’estrenis a una cursa o t’animis a tornar-la a fer.

i les fotografies d’uns amics; l’Oriol Farré i en Rafael Atienza

festamajor100603

03/07/2010

fotos: 44

FESTA MAJOR TERRASA

03/07/2010

fotos: 155

No hi ha resposta