25 juny 2010

” Som Aquí ” – Capdidats a Cap Gros Terrassa 2010

Publicat en 15:24 sota General

El Dilluns passat de bon matí i mitjançant el facebook tenia un missatge d l’Oriol Carreras, que condueix el magazin “Som aquí” els migdies a Canal Terrassa, i que només coneixia de veure’l per la televisió local, i em preguntava que si m’anava bé anar al plató a fer directe, junt amb d’altres “Capdidats”. Si algú de vosaltres vol veure tot el programa, el vaig penjar al meu canal youtube, que tenia una mica abandonat. Està en cinc parts, i els que no heu pogut veure, si hi esteu interessats, podeu repassar algun tall.
Com veureu soc un xic aturat; és el que hi ha. Però cadascú som com som.
El que em va agradar molt va ser, l’Oriol em va ajudar molt per i va estar molt cordial, i veient el vídeo m’agrada per que l’inspiro “esport”.
El mateix entrenador del F.C. Terrassa, en Miquel Olmo, l’he trobat molt proper, tot i que no el coneixia. En Turull, molt amable i agradable, i de molt bon tracte. En Juli, l’ong amb cames, pare d’un amic corredor i conegut a casa per què el meu pare el coneix de tota la vida.
Ha estat un plaer tractar amb tots ells.
Amb en Txavu hem pogut intercanviar correus, i en el seu discurs de trenta segons, em frapa que s’ha fixat en una part del meu blog i m’ha emocionat. Tant en Miquel, com en Txavu i per què no, l’Oriol, ens hem emplaçat a córrer plegats.

En Víctor, un lluitador que te ganes de treballar per millorar els barris i en concret,  és el secretari de l’Associació de Veïns de Can Roca. Des de sempre, ha estat implicat amb el barri.

Són amb els que he pogut parlar, als altres “Capdidats”, molt admirats i que ve que xerren.
Bé, us poso els diferents talls per si voleu donar una ullada.

9:31 Som Aquí – ” Capdidats Cap Gros Terrassa ” 2010 1/5

9:32 Som Aquí – ” Capdidats Cap Gros Terrassa ” 2010 2/5

9:35 Som Aquí – ” Capdidats Cap Gros Terrassa ” 2010 3/5

9:49 “Som Aquí” Capdidats Cap Gros Terrassa ” 2010 4/5

9:46 “Som Aquí” Capdidats Cap Gros Terrassa ” 2010 5/5

No hi ha resposta