15 oct. 2009

Setmana prèvia als 100 quilòmetres pista

Publicat en 19:15 sota General

Ha estat una setmana encaminada a fer el 100 quilòmetres de pista que tindran lloc el proper dia 17 d’Octubre a les pistes de Terrassa

Serà la meva sisena participació havent acabat les altres cinc i com sempre amb més temença que altre cosa.

Com va anar la setmana passada ?

Dilluns reposant, Dimarts vaig anar amb el grup que porta l’amic Agustí, dimecres amb els Jordi’s, dijous sèries per l’Ègara, divendres amb en Nuck, dissabte amb els mossenaires i diumenge….

Cursa de Sant Muç 2009
….. baixar corrent de casa a la sortida de la Cursa, amb 8,5 qm. amb 50′, més la Cursa de Sant Muç de 10 qm., amb 48′ i tornada cap a casa els 8,5 qm. amb 56′ i molt content.

El perfil de la cursa de Sant Muç va ser el següent:

Elevation Profile

Activitat: córrer
aprop de Rubí, Catalunya (España)

Distància recorreguda: 9,97 quilòmetres
Altitud mín: 107 metres, màx: 219 metres
Desnivell acum. pujant: 133 metres, baixant: 133 metres
Grau de dificultat: skill Moderat
Finalitza al punt de partida (circular):
Coordenades: 228http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=573525

© pepmoliner

La cursa molt ben organitzada, sortint del passeig del Ferrocarril i fent una ruta diferent amb el punt culminant de Sant Muç, que antigament li donàvem la volta i ara passem prop.

Molts amics, amb els que vaig poder compartir bones estones, i un ritme per no fer-me mal. No vaig fer fotografies, encara que a la web hi ha bons reportatges.

http://cursadefons.blogspot.com/

l’Agustí feia una crònica del dimarts i adjunto per recordar ho bé que m’ho he estat passant.

Agustinjr
MissatgePublicat: Dt Oct 06, 2009 5:00 pm Assumpte:

Avui si la gent vol desafiarem Can Candi a fer uns quants canvis de ritme per donarli marxa al DIMARTSJA SABEU 19:30 WinksalutacionsAgustinjr
Pep Moliner
MissatgePublicat: Dv Oct 09, 2009 6:22 am Assumpte:

Dimarts, va ser fantàstic: molt bon entrenament en canvis a la pujada de Can Candi. Bé, jo anava a cua i el nostre mànager l’AGUSTÍva ser aquesta rutahttp://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=561676
Pep Moliner
MissatgePublicat: Dv Oct 09, 2009 12:48 pm Assumpte:

Primer, agrair el magnífic entrenament d’ahir. Feia temps que no feia canvis i em van sentar molt bé. De fet, vaig arribar a casa arrosegant-me, però molt més que content.Poso el track per si és del vostre interès.http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=562592L’entrenament per l’Ègara, va ser de 8,3 quilòmetres, donat que vaig sortir de Can Palet per fer tirada.Fins dimarts, Agustí.

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=562592

Agustinjr
MissatgePublicat: Dv Oct 09, 2009 3:55 pm Assumpte:

Mare meva!!! quina tarda hem passat. Hem estat nomès 30′ pero Embarassed Embarassed !! Agraïr a tots els que heu participat i al nostre GPS Pep que ens va marcant tot els nostres entrenos. Te mol merit el pujar fins a Egara- fer Canvis- i cap a casa , es adir, Molt bona tirada. Al final ven escalfar una mica per marcar el circuit. Fent tota la volta que hi teniem que marcar per que totom sàpigue per on ha d´anar. Ven fer 10 canvis en total alternant de 1′ i 1,30′ amb descans de 1′ cada ún i en dos blocs, es adir, 5 canvis, relaxent 5′ i fem els altres 5 canvis. Ven aguantar tots, un entreno que fa petir molt pero al acabar totom estava molt i molt satisfet de veure la capacitat que te un cos d´ aguantar.
Felicitats als Mossens Egarencs
PEP, JERONI,CARLOS, DANI, RAFA, AGUSTINJR Wink !!!!A POR LOS 100km esta chupao Wink !!salutacionsAgustinjr
Agustinjr
MissatgePublicat: Dt Oct 13, 2009 4:28 pm

Avui toca, però un servidor no podrà anar per que el meu fill fa anys i tinc que sortir abans.sort!!!Agustinjr
Pep Moliner
MissatgePublicat: Dt Oct 13, 2009 5:16 pm :

d’acord, per molts anys al junior !!!Jo pujaré des de casa a la darrera tirada. Demà t’ho explico. Vagi be
Pep Moliner
MissatgePublicat: Dj Oct 15, 2009 10:11 am

Vaig de bòlid i se m’havia passat:Dimarts va anar molt bé. Van fer un Cant Torras i van sortir 10,8 quilòmetres. Estic pendent de posar el track.Amb en Rafel, Carlos, Dani, Jeroni, i jo.Sense parar el crono ni a la Tartana ni a Cant Torras ni enlloc, 1h06Que us vagi bé si avui.

Bé si vols venir dissabte;

No hi ha resposta