15 abr. 2009

No va caure ni una gota

Publicat en 21:19 sota General

Avui ha estat determinant llegir que un amic com en Javi Laporta escrigués al fòrum de corredors que tenia intenció de venir tan s plovia com si no; em llevo, em canvio al igual que la meva dona en perspectives de l’habitual entrenament i vist que plovia, per dir-ho d’alguna manera, em sento davant l’ordinador amb intenció d’esperar que remeti, i quan llegeixo que en Javi vindria dic: os pedrer ! marxo que ve. Volia inclús girar cua donat que havia deixat l’ordinador engegat i llampegava, però anava just de temps.
Quan pujava corrent m’ha caigut tota la pluja al damunt i pensava; em sembla que avui estaré sol. Arribo a la masia, i ningú. Als instants apareix en Joaquim Ortega i tot seguit ja érem tots tres.
Com dir que ha estat un entrenament entranyable, sentint els vostres comentaris, aprofundint amb les curses d’orientació, converses agradables i entrenament fantàstic. Fotografies de record com sempre.
Ah !, hi havia en Lluis García, que també ha entrenat. Crec que ha fet canvis o alguna cosa per l’estil. Les fotografies amb ambient intimista i de debò que ha valgut la pena mullar-se per tal com ens ha anat.
Quan pujava pels carrers tot corrent, la pluja ha descarregat una cortina d’aigua i a més algun llampec il·luminava i algun tro es deixava sentir. Pensava, ara veuràs com haurà girat cua i molt al contrari veig aparèixer en Joaquim i al poc ja érem tots tres i també en Lluís que s’havia deixat les ganes de córrer, donat que no portava cap intenció de fer-ho. Això si, mentre nosaltres anàvem a la tradicional font de la Tartana ha estat caminant als bells voltants de la Masia.

En Javi duia elements molt adequats pel clima, tot i que era una ombrela, en comptes d’un paraigües, ejem…

Moments previs a l’entrenament

Venen els mossenaires en plena plaça de Sant Jordi

Aproximació. Vam riure preparant-les

Ja marxem cap a la Tartana

Dins la cova, amb acudits inclosos. Vam anar molt animats

Amb l’automàtic

Tots els valents junts i després de la gran pluja, de 8 a 9 que va ser quan corríem: ni una sola gota.
Tornar a dalt
Veure perfil de l'usuari

No hi ha resposta