01 set. 2008

30 Agost, Entrenament en GRUP

Publicat en 9:49 sota General

Molt moviment d’amics dels entrenaments en Grup.

Aquesta vegada fèiem una petita variació que portaria fins a una àrea de lleure de Castell Arnau, on hi han bones fonts per fer-hi una paradeta.

La gent va venir molt en forma, i gairebé sense adonar-me’n anava a la cua, tot gaudint d’un bon entrenament.

La baixada pel camí ample que ens duu fins a l’estació de tren in-operativa de Torrebonica i després d’una pujadeta i baixada fins la vall que forma el torrent de la Betzuca, i re-agrupem per ara estrenar la novetat que és baixar fins, com deia en Vicenç, el consell comarcal i ara per asfalt i per la mancomunitat passar per davant del quartell general dels mossos i fins aquesta àrea de lleure que comento. Fem uns quants carrers de la zona i com em va recordar en Ricard, anem per carrers anomenats per gent pacifista o com aquesta avinguda de la Pau i pel carrer Olof Palme, ens endinsem per un bosc força bonic, que ens porta a la recta que ens durà fins el conegut camí del golf.
Si que s’observa algú que li costa la tornada, fruit de ser els primers dies després de vacances; res d’aquí quatre dies tots en forma.

A la font de l’Àrea de lleure de Castell Arnau

En José bebent aigua, i posant-nos a punt

Un bon lloc de repòs

Què dir de’n Casimir Martin. Molts el coneixeu de totes les proeses que fa aquest gran amic de tothom i de cor tan obert. Quina setmana no fa una marató ? Quina història nova ens explicarà ? Ens regala la seva companyia i sentir-lo és un plaer. Tenir referents com en Casi ens omple. Per molts anys i que tot el que et proposis sigui un fet.

Amb en José, l’Antonio, en Rafel i els llarg etcètera d’amics que transiten per Castell Anrnau

Per aquí venen els que van a Madeira, com en Lluis i Joaquin, amb en Vicenç que més tard notaria que el circuit se li feia feixuc.

…i tacant el grup, en Josep, Carles i Montse. La Montse el dia 16 va fer la marató d’Helsinki i en Josep ha donat la volta a Espanya amb moto aquest dies.

Els germans Expósito estirant en un reagrupament a la vora d’un mirador del cami del golf

No hi ha resposta