18 ag. 2008

23 Agost, Entrenament en GRUP

Publicat en 8:46 sota General

Bé; com hem encetat la temporada. Amb quina força.

Típic entrenament que va constar amb baixada pel camp de golf, amb alguna fotografia de record, amb re-agrupaments ben posats, per anar plegats i amb els canvis a llocs del tot coneguts, Arribats als quatre camins, direcció a font de l’Argelaguet. En Fernando, va estar en tots els canvis, demostrant que va amb ganes i en José Carlos se’l notava amb bones sensacions, així com els que esteu preparant la prova d’ultrafons de Madeira, com el mateix Joaquim.
El Carles Salmeron va estar present en força canvis i s’està plantejant també la Matagalls, com jo mateix. Bé, tots us vaig veure tal com us vaig deixar feia un mes i m’alegra de nou aquestes ganes de compartir aquesta hora plegats. Menció, de’n massa, que ve de la Garriga i que dissabte vinent fa l’ULTRA Trail del MOntblanc.
Penso que si ara al setembre tots esteu tan fins, a mitja temporada us menjareu el mon. Fantàstic !!!


fotografia record de l’entrenament, una mica accidentada. Gent distreta i el fotograf inexpert


els que venen pel darrera

els que van pel davant

ja venen !!

Ja son aqui !

Adéu !!

foto amb caps tallats !!

…més caps !!


Que dir de la Maribel; una mossenaire sempre en forma amb molts grans reptes al cap i que se li donen bé moltes distàncies. Tan la trobes fent mitges maratons com pujant als podis allà a les curses on es presenta. De fet no cal dir que és una gran atleta.

Segurament hi ha hagut algú que ha entrenat per terres mossenaries, donat que l’indret s’ho val, encara que no hi hagin testimonis a la xarxa. Aquest dissabte dia 23 d’agost, alguna cosa farem. Fins dissabte. Si encara esteu de vacances, aneu carregant piles que la temporada es presenta interessant
_________________
http://www.mossenhoms.be———————————-

No hi ha resposta