22 març 2017

“Dies durs d’entrenament”

La Marató de Barcelona és la nostra, la més important de Catalunya i de fa  anys ens agrada destacar a aquelles persones amigues i mossenaires que  han assolit aquest repte tan difícil i que tants entrenaments heu hagut de  fer, alguns d’ells al nostre costat. La més gran felicitació de part de tothom i  què sabem que us ha costat molt. Felicitats i la més gran enhorabona. A  l’hora de la fotografia familiar, us dedicarem un aplaudiment en directe i ara  qui us llegeix també us felicita.

Hem fet un circuit dels durs: dels que costa. Però entenem que sou de ferro  i ho heu fet fàcil, com hem pogut comprovar.

A qui li ha costat un xic més i se’ns ha marejat ha estat l’ Òscar Sànchez ,  tot i que una estona més tard sabíem que ja estava bé. Ens n’alegrem i ens  veiem aviat.

Com a Mossenaire d’honor: avui un de força jove i al final tindrem la sort de  què, escrit per ell, abrem més coses d’en Guillem Tort.

La bandera ha estat conduïda per l’Alba i un aniversari de cinc anys per en  José Manuel Portero.

Anar fins a la font de la Tartana ha estat el colofó a dies durs d’entrenament  i ara a reposar i a preparar altres reptes. Esperem fer-vos costat.
Enhorabona a tothom!!!


Anem arribant i esperem a l’hora en punt i aviat tindrem tota la colla a punt


I tenim nominat: en Guillem al costat de sa mare, la Gemma Solsona


un dels nostres joves mossenaires avui feliçment  nominat: en Guillem Tort i al costat de la seva mare Gemma Solsona


Les germanes de Navàs, la Sandra i l’Alba


Alba Martínez serà la nostra bandera


Alba Martínez i en Manuel Expósito


I un mossenaire especial; en Dani Nart, que també ve a entrenar en grup.


César Espindola passant pe la Font de les Canyes


Elisabet i Joan


Alba Martínez , la “Mossenaire Bandera”, al costat d’en José Francisco López Padillo


Francis i Manuel


En Guillem Tort


Reagrupant


S’ha d’anar a la cua: i arriba la cua amb en Javier, Miquel i Toni


Reagrupem amb la Txell, en Guillem, la Gemma i en Toni


I anem a buscar la cua amb en Roberto Ferrero

Evans no para d’anar a la cua. Gràcies!!


Antonio i Inma


Jordi Renom amb el nostre nominat Guillem


I arriba la cua i els que sou solidaris i aneu a buscar-la


La Cloe, la gossa d’en José Manuel, com una “mossenaire” més


La cua


En Guillem que cada dia està més fort i avui que hem fet dels
circuits més durs que tenim. Enhorabona!!


Un forn de calç molt ben conservat


l’Isaac també sent solidari. Amunt i avall


Cisco


“Mossenaires” acaben de passar pel “Cami dels Forns”


Alba Martínez , la nostra bandera, a punt de sortir del seu cau, danvant la font de la Tartana


Anar desplegant

La Marató de Barcelona és una prova que costa molt de preparar i més de  finalitzar amb unes mínimes garanties. Nosaltres tenim la sort de tenir  moltes amigues i amics mossenaires que han assolit aquest gran repte i des  d’aquí volem donar-vos un calorós i afectuós aplaudiment amb felicitació  inclosa perquè ens adonem que té molt de mèrit: la més gran enhorabona.


Albert, Xavi, Toni, Inma, Isabel, Manel, Víctor, Francis, Elisabet, Isaac, Evans, Miquel:

Els nostres herois


I tenim un aniversari a “Mossenaire d’Honor” de fa 5 anys: en José Manuel Portero .
Enhorabona i gràcies per tants anys al nostre costat

Anem a proclamar tots plegats al nostre flamant “Mossenaire d’Honor”


En Guillem Tort ja és “d’Honor”. Enhorabona


aplaudit per tothom


——

Hem tingut un ensurt
l’ Òscar Sànchez s’ha marejat i no podia seguir i s’ha sentit recolzat per tots vosaltres.  Més tard ja ens ha dit que es trobaria millor i en Fran Frutos ha pogut trobar un cotxe que ens la baixat cap al camp base


I ens quedava felicitar al “Mossenaire maratonià” de la setmana passada que s’havia quedat a acompanyar l’Oscar i no li hem pogut aplaudir, però també el nostre reconeixement a en José Francisco López Padillo


Enhorabona !!!!


l’Oscar en cara de circumstaàncies. Esperem no sigui res.


Han localitzat un cotxe d’una corredora, també, que ha facilitat la baixada


I en un dia ple d’emocions, la foto de família Mossenaire. Enhorabona a tothom i moltes gràcies. Sou impressionants!!


I de camí cap a casa: un nou traguinyol a una font de Matadepera


Treballen per la ciutat i al costat del poble com a regidors egarencs i són excel·lents mossenaires i hem vist, avui, un llarg esprint que no diem qui ha guanyat, per no fer pressió. Gràcies Dani i Marc


Carlos Rodríguez


I les darreres fotogafies al camp base


Enhorabona !!!

ha estat un dia per no oblidar #mossenaires #mossenairesdetotarreu
#Matadepera #Terrassa i recorregut https://goo.gl/eWzcVI

Ja fa uns anys que tinc una bona amistat amb la Gemma Solsona i des de l’època que  entrenàvem i corríem amb Califòrnia Sports, i ens fa molta il·lusió que pugui  venir el seu fill, i veure com en Guillem és un dels nostres habitual Joves  Mossenaires i que dia a dia el veiem a millorar. Et desitgem el millor tant a  tu com a tota la gent que estimes i molta felicitat i si pot ser fent esport al  costat nostre i sobretot de la teva mare. Enhorabona i per molts anys

LA MEVA VIDA ESPORTIVA:

Em dic Guillem Tort Solsona, faré 16 anys l’11 d’abril, i actualment  estudio 4t d’ESO a l’Escola Pia de Terrassa. Des de ben petit, els meus pares  m’han portat a la muntanya, concretament, a Sant Llorenç de Morunys  (Lleida) i hem fet moltes excursions a peu: cap a la Puda, la Serra de Busa,  Monegal, la Pedra, les fonts del cardener….

Amb el meu pare, molts caps de setmana, pujo a la muntanya de Sant  Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac.

També faig alguna caminada, com per exemple, la de Terrassa- Manresa  (30km), amb el Jordi Colell que s’organitza al mes de gener, per cremar els  torrons, jejeje.

Pel que fa les activitats esportives extrascolars, vaig fer judo dels 4 als 6 anys a la mateixa Escola Pia, fins al cinturó groc.

Vaig fer un curset de natació a l’Escola Crol de Terrassa, amb 6 anys. Per  aprendre a nedar.

En finalitzar el curset de natació a l’Escola Crol de Terrassa, vaig fer Tennis  al Club Tennis Terrassa de la Plaça del Progrés, quan era més gran, vaig  seguir fent tennis a l’Atlètic Terrassa Hochey Club.

Actualment, m’agrada molt anar amb bicicleta i anar a córrer. Algun dijous a  les 20h, surto amb la bicicleta amb el Bitter, sortim des de l’Estació  Vallaparadís- Universitat, ja que el meu tiet, germà de la meva mare, n’és el  secretari.

També acostumo a anar amb bicicleta fins a Barcelona, Matadepera o bé al  delta del Llobregat, que des d’allà sembla que puguis tocar els avions que  estan a punt d’aterrar a l’Aeroport del Prat, i torno amb tren.

Pel que fa córrer, als estius he fet curses de 5 o 10km a Sant Antoni de  Calonge i camins de ronda i vies verdes d’allà prop. Anava a córrer amb el  grup de California Sports, que ho organitzava la Maria José Merino o la Silvia  Vila….

Fins fa un mes, anava al gimnàs al Q Sport de Terrassa, a fer el meu esport  diari, però malauradament ho vaig haver de deixar per dedicar més temps al  estudis, i no anar estressat.

A l’estiu del 2016, vaig pujar fins al cim dels Bastiments i pic de Finestrelles,  dos muntanyes frontereres d’Espanya i França.

Cada dia, m’estic aficionant més a córrer perquè intento seguir el model de  la mare.

Un diumenge qualsevol, per exemple, enlloc de mirar la televisió surto a  caminar fins a Sant Miquel de Gonteres i faig uns 10 km.

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?

No hi ha resposta

15 març 2017

Donem canya a “Torrebonica i plans de Can Canya”

Ens visita a Can Mossenaire “La primavera” arriba abans d’hora i gaudiremd’un dia preciós. Hem volgut triar un dels circuits més plans que tenim per no cansar al “Mossenaire Maratonià”, en José Francisco López Padillo que l’endemà i després de molta preparació farà aquesta prova mítica: “Marató de Barcelona”. Sabem a hores d’ara que molts i moltes de vosaltres vau reposar convenientment per no gastar forces aquest dissabte i que molts heu triomfat i des d’aquí la nostra felicitació, que també ho farem  personalment el dissabte vinent. Als que no us ha anat comp esperàveu, no desespereu que hi haurà més oportunitats i si més no, segur que preparant- la també heu gaudit de grans moments. Enhorabona!!!

L’entrenament ha anat, per llocs bonics com Torrebonica i plans de Can Canya fins a Castellarnau i hem pogut gaudir d’un bon progressiu.

Per segona vegada ens ve una mossenaire molt jove, la Lucia, a la que podrem felicitar per un resultat impressionant als Campionats de Catalunya.

Tindrem l’ocasió gràcies a ser proclamada per tots vosaltres a Mossenaire d’honor a la Pili Callejas, un bonic escrit i fer-la més coneguda pels que encara no sabieu qui era.

De nou notem que val la pena només per poder estar prop vostre, gent maca vinguda d’arreu i amb ganes de fer bones amistats, esport, natura,
companyonia, solidaritat i en definitiva que aquest “vell” projecte s’allargui, si més no, encara una mica més. Ens veiem el dissabte vinent i t’hi convidem sense cap compromís. Ens hi veiem!!!!


Les nostres noies sempre manifesten passar-s’ho bé i estem megacontents que amb aquest gest i al camp base “Mossenaire” ens regalin aquests
moments, no en tenim cap dubte. Un 10!!


Teníem ganes de que la Pili, que fa força temps que sovinteja les trobades,fos la
nostra flamant “Mossenaire d’Honor”, i en aquest moment accepta la seva nominació gràcies!!

davant de les amigues, Mariona, Eva, Carme i la Txell; queda nominada la Pili


I el nostre Bandera i un gran luxe: en David Hernández
al costat de la seva filla Clàudia Hernández

La bandera a bon reacude

I arriba en Santi Gonzalo seguit i també lOlga López Castillo


Paco Barcia Surt en primera posició

Poques vegades veiem al Torrent de la Betzuca a baixar-hi aigua. Val la pena!!

Marcos Paez acaba de passar el torrent

Gemma Solsona també ha passat el torrent


Roberto Ferrero i Miguel Sampietro

Fran Frutos i Alba Martínez


Antonio Aguilar i Jordi Viñeta

Francisco Escudero , Roberto Ferrero

Pili i Eva

Baixant pel camí del golf


Quim Badia

I arriba la Bandera a l’esquena d’en David i en Miguel

Anem al moment familiar i la foto de familia


I hem llegit en veu alta els aniversaris a Mossenaires d’Honor, i avui tenim la
sort de tenir-ne a tres de luxe de diferents anys

2014 . Miguel Sampietro
2015 . Jose Mª Muñoz
2016 . Montse Susín

Gràcies per fer el projecte tan gran amb el vostre ajut


I en aquests moments quedarà proclamada per tots vosaltres la nostra flamant “Mossenaire d’Honor”, la Pili Callejas!!!

Enhorabona Pili!!!!


I hem volgut fer un reconeixement “Mossenaire” a una gran campiona:
la Lucia, que el pro passat diumenge fa assolir la sisena posició als
campionats de Catalunya obtenint una marca en els 1.000 metres de 3’17”:
Enhorabona!!!!


Enhorabona de part de totes i tots els Mossenaires.


Fotografia familiar: un dia bonic amb una gent bonica.


I per acabar els reconeixements, desitjarem sort al Mossenaire que avui ha vingut a entrenar i a
l’endemà farà la “Marató de Barcelona” en José Francisco López Padillo Ànims!!


Gràcies i molta sort !!!

Ara mentre marxem, al darrera podem veure com en David Hernández anirà plegant tot sol la bandera: amb molta cura


Ja tenim a la Pili, com a “Mossenaire d’honor”, al costat de l’excepcional Mariona Linares

“Això va en serio!!! PILI. Oh!, hi tant!!!


Llocs molt bonics els dels els de Torrebonia i plans de Can Canya amb en Carmelo Luque


Foto preciosa !!


I un bon progressiu i les capdavanteres


Bé: he quedat tercer i per això surto a la foto i amb unes companyies fantàstiques

Isaac Osuna , Mariona Linares , Pep Moliner i va de Selfie


Arriben el quart i la cinquena. Llàstima: fora del podi. En Paco i la Txell


Eva, Carme i la Pili


En Quim Gaya

Quim i Montse

Toca hidratarse a Castellarnau


Carme, Mariona, Pili, Txell, Eva


En Pep Prado


Gemma Solsona


Núria Mayoral , Marc Armengol


Jordi Viñeta


http://anellaverda.terrassa.cat/project/torrebonica-i-plans-de-can-canya/


I la bandera està baldat i te mal d’esquena de tanta responsabilitat, en David


Pare i filla, grans campions


Guillem, Antonio, Claudia, Lucia, Pep


I a l’arribada ens espera en Juanjo Fernandez


I cap a la cua a buscar els que encara no han arribat, amb en Carmelo, Alba i David


Lucia i Pep


Eva, Mariona, Pili, Carme, Txell i Olga


Eva, Mariona, Pili, Carme, Txell i Olga

Fa anys vaig conèixer a l’Albert Satorras , el teu marit, amb qui vaig entrenar força vegades.
Molts dissabtes, Pili, venies i estàvem en deute, donat que ets una persona
que transmets a qui t’envolta bones vibracions. Et desitgem el millor i que
tot et vaig bé i estem encantats del teu escrit sobre tu. Enhorabona i moltes
gràcies!!

Hola Mossenaires!!

Sóc la Pili, i primer de tot volia donar les gràcies al Pep per fer-me Mossenaire d’Honor…això és una responsabilitat eh? jajaj

Això de córrer més o menys és ben recent a la meva vida..però sempre m’ha agradat fer esport.

Vaig estar uns anyets jugant a basquet a les Salesianes i després al Terrassa, però ho vaig deixar per incompatibilitat amb els estudis…

Després van vindre anys de…m’apunto al gimnàs, m’esborro del gimnàs, em torno a apuntar…

Fins que farà més o menys 6 o 7 anys vaig començar a córrer amb el meu home l’Albert . I això com sabeu enganxa.

Al poc temps vaig tindre la gran sort de conèixer el grup d’Et Seguim, liderat per l’Anna Cos, i des de llavors no ho he deixat.

Hem format un grupet molt maco (els dijous, això va en serio!) , en el que a part de compartir estones de running, ja comencem a compartir moltes coses més. Ens ho passem pipa!! Xarrem, riem, fem esport…no podem demanar més, i el millor, les sessions tècniques que fem…

Gràcies a elles (Anna, Carme, Lourdes, Mireia, Mireia R., Eva, M. Carme, Anna Gargoles, Mariona, Cinta…) he fet curses impensables fa uns anys…Mitja de Terrassa, Fageda, Vallès Drac, Mont Rodón, La Campana,
Mitja Sant LLorenç Savall…últimament la cabra tira “para el monte”..jajjaj i sobretot gràcies al meu home que m’ajuda i em lia a fer curses de locos!!

I per aquest any tenim un nou repte…però poc a poc….jajajaj

I això és tot…(m’he passat no?)

Ja em coneixeu una miqueta més…espero vindre tots els dissabtes que pugui i compartir aquesta estona d’esport en tan bona companyia que tant ens agrada.

Petonets!!!

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?

No hi ha resposta

Anteriors »