23 maig 2024

Figueres del Mas, Can Canyes i Bassa des de Can Mossenaire

Publicat en 17:35 sota General

Avui tenim història trista, i és que l’Eva Cantero, una de les Mossenaires més antigues i amiga nostra, i que va ser pionera al grup a venir amb els seus gossos, en Sherlock i Watson, ens porta la mala notícia que en Watson està molt malalt i el porta, a més, perquè sap que els seus gossos han gaudit un munt de vegades de tots vosaltres. A en Watson, l’Eva li va donar una segona oportunitat, quan el va rescatar d’una gossera de Logronyo mitjançant Associació Anoac Cornellà. Ara en té tretze d’anys i molts d’aquests ha vingut els dissabtes amb l’Eva i ara amb en Tony també. Avui li hem volgut dedicar el nostre entrenament i esperem que no pateixi gaire el temps que li queda, i hem gaudit de la companyia del Watson; un gos mossenaire. Gràcies per les estones compartides.
La pluja semblava que podia esporuguir a la colla i, tot i que ens ha acompanyat en algun moment, hem estat força amics entrenant plegats i fent allò que diu en Juanjo: “aquí es corre i camina encara que no plogui”. Si fa o no fa, això diu. No recordem ja, si algun dissabte hem deixat d’entrenar. Diria que sempre ve algú o altre. Impressionant.
Els que correm, hem anat a fer un tomb per Torrebonica i la fotografia ha estat als plans de Can Canya, i la Dolors Egea ens ha retratat.
Els que caminen han baixat fins a la bassa del Golf, i vet aquí que a la cruïlla, corredors i caminants hem coincidit, com podreu veure a la fotografia, que ha fet en Josep Vandellós.
Com sabeu, ens podeu enviar fotografies interessants vostres, i en tenim unes d’en Jordi Garcia, que amb nom de Mossenaires va córrer una de les seves maratons pel món: a Riga. Gràcies per passejar el nostre nom i et felicitem.
Josep i Pep, a punt de desplegar la bandera

clica al damunt si vols veure el vídeo al YoutubeNo hi ha resposta