16 febr. 2024

Turó de les Roques Blanques i Collet de Can Roure des de Can Mossenaire

Publicat en 18:50 sota General

El circuit dels sis revols, que ens puja fins al Turó de les Roques Blanques, és el més llarg de Mossenaires, però bonic amb ganes i més ara que baixem de fa poc per darrera, per Can Roure i la fem més circular. Què bonic veure com pugeu i arribeu amb ganes de riure. Anar admirant amb l’alçada el Vallès Occidental des dalt i aquesta setmana que s’inaugura la B40 amb la voluntat de conectar les dues comarques. Ja tenim a set minuts el Baix Llobregat. Una vegada arribades totes les persones Mossenaires dalt, toca deixa constància amb la bandera, que avui voleiva per uns corrents d’aire ben evidents i que podreu veure al vídeo, de com en Carles, el nostre bandera d’avui, i la Marta hi lluiten pel desplegament. De nou un bonic dia que recordarem.
La colla de caminants, també ha gaudit de valent amb el circuit que ens tria en Mirabet, i que feu gaudint de la bona companyia i que han anat a un lloc nou: la font de Matadepera i passant per l’església de Sant Joan. Amb disfressats, per fer que carnestoltes també hi passa per Can Mossenaire, com podreu veure a la Maite, Eva, Fran, José.
Ja esteu a punt pel dissabte:, dons obertes inscripcions: http://inscripcio.mossenhoms.be


No hi ha resposta