18 gen. 2024

Font de Ca n’Argelaguet i Ermita de Sant Julià d’Altura, Maisa de Ca n’Ustrell des de Can Mossenaire

Publicat en 18:57 sota General

Tot i que no fa el fred que hauria de fer, ni plou, ni res: aquest dissabte una rosada i amb baixada de temperatura que emblanquinava l’entorn tan conegut per nosaltres. Ha estat un entrenament que no ha arribat als deu quilòmetres els que correm i gairebé set els que caminen i tots dos grups Mossenaires amb una ben nodrida representació. Gràcies a tothom per fer gran el projecte d’entrenaments en grup. Com sabeu, l’èxit depèn de nosaltres i veiem sempre cares de gent satisfeta. Passar per terrenys de Ca n’Ustrell de Sabadell, té el premi d’un entorn bonic, i de nou recordem que Ca n’Ustrell és una masia de Sabadell del segle xiii. És de propietat privada i està situada a la carretera de Matadepera. La masia, que pertanyia a l’antiga parròquia de Sant Julià d’Altura, està documentada des del segle xiii, com a Mas de l’Hospital. Als segles xiv i xv apareix com a Mas Prat de la Bassanta. I a hores d’ara Ca n’Ustrell Agricultura (CUA) produeix i ven verdures i fruites de temporada, practicant una agricultura artesanal i respectuosa amb el medi ambient.

Els que han caminat i que ha estat una bona colla, han fet Ruta circular des de Can Mossenaire a Torre de Mossèn Homs passant per:
– Font Matadepera (2.6 km)
– Església de Sant Joan (2.8 km)
– Ermita de Santa Magdalena de Puigbarral (4.9 km)
– Llentiscle (5.7 km)
– Herba de sant joan (6.2 km)

Donem la benvinguda a un nou Mossenaire, en Carlos Pérez, qeu aviat anirà a una de les millors maratons per fer marques, com és la de Berlín, i que ens explicava que en portava d’altres, baixant un parell de vegades de les tres hores. Molts d’ànims!

Andriu, també ha tornat i ens n’alegrem, donat que és un antic Mossenaire del que en tenim bonics records.

En definitiva, un dia més que hem fet història: i us agraïm l’ajut que ens brindeu, i les fotografies que ens envieu i quan us apunteu, que ens ajuda també amb les previsions. Gràcies a tothom!

Ja us podeu anar apuntant pel dissabte vinent: http://inscripcio.mossenhoms.be
Carles Olivan, Mossenaire caminant
Clica aquí damunt per veure el video al Youtube

 

Andriu i Carlos


No hi ha resposta