28 des. 2023

Castellarnau i Bassa del golf des de Can Mossenaire

Publicat en 19:19 sota General

Dies de festes per Nadal i Sant Esteve, i que són motiu de joia i de celebració, i nosaltres que no deixem de fer un bon dissabte Mossenaire com cal. Amigues i amics disfressats i aprofitant l’entorn meravellós de Can Mossenaire a Torre Mossèn Homs, per anar a fer un entrenament interessant i encara ho és més quan ens envolteu amb aquest tarannà. Mossenaires que caminen han pujat fins a Matadepera i Mossenaires que corren cap a Castellarnau, a la font que coneixem de fa poc.

També rebem fotografies de Mossenaires que han anat a diferents curses i que ens les volen mostrar, com veureu al llarg del reportatge, com la pujada la Mola i la del Bolet i també de la setmana anterior a la cursa IV Cursa – Caminada Vicente Ferrer. Gràcies a tothom i us desitgem bones celebracions i molta felicitat.

Si voleu dir adeu l’any 2023 i hola al 2024, aquest dissabte us convidem a entrenar amb nosaltres, sense cap meva de compromís, totalment de franc ara i sempre i amb ganes de veure’t. Vinga, ja tenim les inscripcions obertes a http://inscripcio.mossenhoms.be

Fran, Transi, Maite, José

Clica damunt per veure vídeo al Youtube


No hi ha resposta