14 set. 2023

Ca n’Argelaguet, Ermita de Sant Vicenç de Verders i Ermita de Sant Julià d’Altura a Can Mossenaire

Publicat en 17:52 sota General

Tot continua i un dissabte es suma a un altre i sempre sembla una festa. Quina diferència hi ha cada vegada i en son moltes, i som nosaltres, amb les nostres ganes de compartir una estona amb una bona excusa, esport i natura i fer-ho en grup, i és la de anar envoltat de persones que enriqueixen la nostra existència. Sempre diem que es podria fer individualment, i de vegades ho fem, però aquesta oportunitat de sentir prop a gent com vosaltres que ens faran millorar en molts aspectes.
Tothom sou importants per aquest projecte, i de fa anys que pensem que a dia d’avui ha valgut la pena, i de nou hem fet un circuit que ens ha conduít fins al capdavall del bosc de Can Deu de Sabadell, i l’ermita de Sant Vicenç de Verders, tornem ha deixar el testimoni del nostre pas enriquint-ho amb imatges i vídeos. De nou tenim la sort de tenir una nova Mossenaire, a qui presentarem, la Bego. Gràcies per ser-hi.
De tornada, fent corriols continuament fins a arribar a Can Mossenaire, de Torre Mossèn Homs. Allà ens retrobarem amb Mossenaires caminants, que ha fet una bona volta plegats i que podreu veure al llarg del reportatge.
Com diem moltes vegades, volem que el projecte d’entrenar en grup us el feu ben vostre i si us agrada convideu a les persones que aprecieu, per compartir bones xerrades mentre fem esport.
Ja us ho heu pensant bé? doncs tornem a tenir les inscripcions obertes des de dimecres i ja es van apuntant amigues i amics, a córrer i a caminar i tu també pots venir:


Josep Mirabet i Juanjo Fernández, Mossenaires que caminen

Clicla al damunt si vols veure-ho a Youtube

No hi ha resposta