06 abr. 2023

Anem tot corrent al Parc Pep Ventura

Publicat en 17:19 sota General

Matadepera és un poble on Mossenaires i va via sovint, i ara tenim un racó dins el poble que té molt atractiu. Un lloc on hi ha font, ombra, tranquil·litat i si et vols enfilar algun joc per la canalla i no tant de canalla. Avui u d’abril fem cap nosaltres al parc Pep Ventura, un músic que ha estat molt reconegut en el món sardanista i a te aquest bonic parc, amb el seu nom. Va per tu!!

Cada vegada tenim més amigues i amics que fan trobada amb nosaltres, i en tenim dues al córrer la Mireia i la Isabel: benvingudes, i a caminar també avui la Pilar i la Bàrbara s’estenen al grup. I també ens van venint Mossenaires antics, que feia dies que no vèiem com en Manolo. Vol dir, que estem contents de veure que encara ens porteu al vostre pensament i enriquiu el projecte d’entrenamentes en grup amb la vostra presència i companyia, i el vostre suport. Gràcies

Rebem col·laboracions fotogràfiques de molts de vosaltres, com la Mireia, David, Nere, José i les posem totes. També de mossenaires que ens envien els seus entrenaments com la Carme.

Esperem que estigueu passant una bona setmana santa i uns dies de repòs i us instem a apuntar-vos pel dia 8 d’abril, que tornarem una setmana més a fer un bon entrenament. Si vens tu: serà un bon entrenament. Gràcies!!

http://inscripcio.mossenhoms.be

Clica sobre la fotografia per veure el videoI fem darreres inscripcions, amb en Fran

Carme a la cursa solidària un km una vida de València

2on 10k cursa solidària un km una vida de València

Encarna i Carme

No hi ha resposta