02 febr. 2023

Llac Petit gelat

Publicat en 18:28 sota General

Tradicionalment, la setmana de la mitja Marató de Terrassa, moltes amigues i amics el diumenge tenen una bona volta per la nostra ciutat i s’han preparat molt bé per fer una distància de 21,097 km per un circuit que dona a conèixer i fa sortir al carrer a la gent de la nostra ciutat per veure als esforçats esportistes. Esperem que els que l’heu gaudit, us hagi anat bé. Aquest és el nostre desig.

El dissabte abans, avui hem anat a fer un dels circuits que ofereix uns llocs força pintorescos, com són el llac petit, ara que ens fa patir que té poquíssima aigua i a més amb el fred presentava una finíssima capa superficial gelada. Hem destacat avui, des d’aquí, que ens ha vingut en Miguel Moreno de Sabadell, i que cada setmana us envia la seva foto diària de l’entrenament i també hem destacat la presència d’Emilio Sánchez, un dels principals impulsors de la Runneada de Terrassa, que sempre està sent un èxit. Gràcies.

També us agraïm, com no pot ser d’una altra manera, que heu vingut a caminar i córrer i fer boniques xerrades, mentre fem esport. Al llarg del reportatge, podreu mirar el circuit també. Gràcies a tothom

En Jordi ens ajuda a passar llista, amb l’Eva

Clica el video i escolta la música

No hi ha resposta