03 nov. 2022

Tornem a veure al Dinosaure d’en Roc Alabern

Publicat en 22:13 sota General

El Dinosaure és un dels molts circuits que de tant en tant anem a visitar, i els que veniu sovint sabeu que tard o d’hora toca, i ho fem de molt bon grat, donat que és representatiu d’un tipus d’art que també admirem, d’unt artista que malauradament morí força jove, allà pel 2003 i aquí podeu contemplar que conté els 40 quaderns de l’autor i que et convidem a visitar.

Podreu gaudir del circuit variat que hem fet, passant per l’intercanviador de Torrebonica, i prop de les vies del tren. Amb molta variable: camí del golf, torrent de la grípia, barri de Torressana i de la Grípia. En definitiva mentre correm, passem per llocs que anem coneixent de mica en mica. També un recaragolat camí que queda a tocar del cementiri municipal, ara que estem en dates assenyalades com és Tots Sants.

Els Mossenaires caminants, també han fet un volta bastant habitual i han sovintejat les rialles i les bones converses, i tant els uns com els altres han tornat a escriure una nova pàgina de la història. Gràcies per fer-ho possible i pots anar apuntant-t’he a l’entrenament en grup del dissabte vinent i com sempre a http://inscripcio.mossenhoms.be . Sempre sou benvingudes i benvinguts! Ens hi veiem!!!

Albert

 

José i Joan
Jordi i Fran
Abraçada, Miguel i Oriol, davant Ida i Anna
Gemma i Cisco
Raquel i Marta
Manuel
Manuel i Pep
Jordi, Pep i Manuel

a punt per la foto familiar Mossenaire

Anna, a punt de fer venir a…


La Núria, que avui és el seu aniversari
….. continua aquí

No hi ha resposta