12 ag. 2022

Entrenant fins la Pça. Pep Ventura

Publicat en 7:59 sota General

Tot i que no plou com ha de ploure, algun toll d’aigua es forma. La forta pluja del dia abans, tot i que poca estona, ens feia preveure això i avui hem fet un circuit amb molt asfalt, per no ofegar-nos. La idea era travessar Matadepera i aturar-nos a un parell o tres de fonts. La principal, al Parc d’en Pep Ventura i més endavant a la plaça Sant Jordi. També tenim, quan arribem al camp base a Torre Mossèn Homs, a Can Mossenaire, una bona font i que ara veureu com ens remullen les nostres amigues i amics.

El grup de caminat, ha estat format per en Josep i la Lídia i han fet set quilòmetres i el de córrer aproximadament nou i mig.

L’agost continua, amb forta calor, i continuem lluitant amb notar menys l’escalfor que cada dia ens acompanya, buscant circuïts ombrívols i amb fonts i agraïm la vostra companyia i l’ajut en el projecte d’entrenaments en grup.

Ja tenim obertes inscripcions pel proper entrenament aquest dissabte, per si vols compartir una estona amb nosaltres http://inscripcio.mossenhoms.be

Excursión con Claudia i Javier

 

 

No hi ha resposta