21 jul. 2022

Ens porten al Llac Petit

Publicat en 11:10 sota General

Mossenaires té la sort que conceptualment és un entrenament en grup, on ens esperem els uns a l’altres, sobretot a les cruïlles i que al llarg dels anys molta gent hem fet bona amistat i sabem en què consisteix, i coneixem els mecanismes. Sempre diem que és un projecte únic i després de trenta anys, d’èxit. Si alguna setmana, el que subscriu, no pot venir per alguna qualsevol raó per estar marcant el camí, tenim bons referents que faran encara millor tasca. Si la setmana passada vam ser conduïts per en Carlos Rodríguez aquesta setmana és en Fran Frutos qui serà el nostre guia i haurà preparat el circuit fins al llac petit. Ha estat un èxit, moltes gràcies. També agraïm que cada setmana tenim bones aportacions fotogràficas, que exposem a aquest reportatge per part de la Marta, Roberto, Raül, José Manuel, Gus, Maria, Josep. Vol dir que el reportatge s’ha fet gràcies a les vostres aportacions.

El grup de córrer, com dèiem ha anat al llac petit a fer 10qm., i el grup de caminar, que ha registrat rècord de participació, ha anat avall, encara que no tenim track. Però si que sabem que han fet al voltant de sis quilòmetres i que s’hi han passat d’allò més bé i han passat per la font de l’Argelaguet. Felicitats.

Ja t’has apuntat per dissabte? fes-ho a http://inscripcio.mossenhoms.be

No hi ha resposta