24 juny 2022

Can Mossenaire va a Gotelles

Publicat en 8:14 sota General

Si ets capaç de córrer 10 quilòmetres o de caminar-ne 6, qualsevol dissabte et fem aquesta crida: vine a xerrar i gaudir de l’esport d’una altra manera. El projecte es transforma i es modifica, i si abans era d’una manera, ara és d’una altra: però l’essència és la mateixa. Una trobada un dia concret, el dissabte, una hora concreta, les 8, i reportatges fotogràfics i vídeo a dojo, per guardar aquest record. També deixem constància del recorregut que sempre podreu veure a la crònica i fem inscripció. Costa pocs segons fer-la i ens permet fer previsions als que més o menys ens porta un temps organitzant això, i agraïm molt i molt especialment als que respecteu la nostra forma de fer. I com diu aquell: la porta oberta a tothom, cap dins i cap a fora, sigui d’on sigui, de qualsevol ideologia, sexe, edat i amb un únic objectiu: crear un caldo de cultiu per fer amistats de les quals valen la pena. Tan sols aquest petit esforç. Comprendre que les coses costen i s’han de treballar si es vol que surtin bé.

Recorregut per llocs frescos i plens d’aigua que ens recorden el Montseny. El Torrent de Gotelles amb les seves fonts, com la de Moreria. Saltirons continus, per superar el rierol, i la compensació de la refrescada, sobretot aquests dies en què el Vallès patim una calor continuada..

Gràcies per ser-hi i fins dissabte a les 08:00 http://inscripcio.mossenhoms.be

 

 

 

 

No hi ha resposta