18 maig 2022

Font dels plàtans amb Mossenaires

Publicat en 18:10 sota General

No costa saber que qui ve a córrer en grup, ho fa perquè en aquest racó de món hi troba aquell caliu per fer alguna cosa més que esport. Baixar per aquest recorregut, en una setmana en la qual la calor ha estat el que ha predominat, i descobrir aquest torrent i racons com la font de capellans, on alguns ens dona la sensació de travessar llocs fresquíssims del Montseny, i fer una paradeta i fonda a la font de Capellans, i quan arribem a la font de plàtans, que hi arribem una vegada hem baixat pel torrent de Ribatallada on sempre ens sorprèn la cascada que ens ofereix la font,  i els rierols ben divertits i que  que hem anat saltant mentre corríem de baixada.
 
Contents de rebre fotografies de Mossenaires que han fet durant la setmana, tant d’entrenaments com de curses i campionats. Moltes gràcies.
 
La colla de la gent que camina i la que corre, es fan la fotografia de record abans de sortir, i al llarg d’aquest reportatge us ofreim el recorregut, per si algun dia el voleu fer.
 
Ara ja pots apuntar-te per dissabte. No esperis a darrera hora, i recorda http://inscripcio.mossenhoms.be
 
 

No hi ha resposta