12 abr. 2022

Esport, xerrat, caminat i corregut

Publicat en 13:19 sota General

Sempre és una festa a Can Mossenaire i avui hem anat a l’aplanadora, tot passant per llocs que ens agraden i ens fa la pràctica de l’esport i la contemplació de l’entorn i amb poder xerrar pels descosits amb gent amb la qual ho fem molt més atractiu. Si fa una setmana feia un fred increïble per l’època primaveral a què estem, aquest dissabte 9 d’abril no ens hem banyat de rajos de sol en cap moment i la ferralla ha estat també protagonista. Una màquina antiga i que servia per premsar els camins previs asfaltat dels carrers i carreteres. Fa temps que es manté a aquesta rotonda de la mancomunitat de Terrassa, en bones condicions, i Mossenaires si han volgut retratar per escriure una nova pàgina dels nostres entrenaments. Hem continuat pel marge de la carretera N150 Terrassa-Sabadell i breument hem fet un vídeo de record als peus del dinosaure d’en Roc Alabern.

El vídeo també el volem dedicar a uns amics Mossenaires que cada setmana ens regalen les seves fotografies i que per la pandèmia, no han pogut estar al nostre costat, i ara ens comuniquen que si tot va bé, aviat tornaran a enriquir amb la seva presència i companyia el #dissabteMossenaire . En Sebas fa anys i el felicitem des d’aquí, aquest racó de món que durant anys ha estat el seu lloc. Felicitats, Sebas!!.

També el vídeo podeu veure a en Chicho i molts amics que han fet costat amb la seva presència i participació en la cursa i passejada pel Parkinson, que va tenir lloc el diumenge 3 d’abril.

Gràcies a tothom i us continuem animant a fer entrenaments en grup i si ho voleu molt millor al costat de Mossenaires que sempre us hi conviden tots els dissabtes a les vuit i des de fa vint-i-nou anys i els que encara queden.

Mossenaires en recuperació

Fotos que ens envieu de la setmana 5 al 11 d’abril de les nostres amigues i amics MOSSENAIRES i la seva actividat esportiva.

No hi ha resposta