29 març 2022

Can Bonvilar amb Mossenaires

Publicat en 19:20 sota General

El mes de març del 2022 serà recordat sempre com un mes important per mi. Fer esport al vostre costat durant tants anys i fer-ho amb una nova categoria: la d’avi. Sempre amb tantíssima gent maca que he anat coneixent i des d’un entorn que ens ha marcat a molts, i sobretot a mi. Tenir la sort de cada setmana tornar a trobar vells i nous amics. Gent que ens ve a veure de tant en tant. Gent fixa, que no falla mai. Gent que ens fa dir que tot el que fem està valent la pena i arribar a aquesta categoria amb força renovada. Gràcies per fer-ho possible.

Nosaltres ara fem dues colles Mossenaires: gent que camina i gent que corre, i amb sortida des de Can Mossenaire a les 08:00 i a on ens farem un tip de xerrar i ens servirà de bona manera d’encetar el cap de setmana.

Donat que ens havien dit que a la carretera de Castellar i per motiu d’una mobilització ciclista que ha fet un homenatge i crida pel trist atropellament que fa just una setmana va passar no massa lluny d’aquí. Hem volgut fer un circuit per ensenyar un lloc de sortida, si quedàvem amb els nostres cotxes encerclats a Torre Mossèn Homs, i hem anat per Can Bonvilar, llocs com Torrebonica i els Plans de Can Canya.

A l’hora de sortida hem destacat una prova que es farà diumenge 3 d’abril a Terrassa, la cursa i passejada pel parkinson, a la qual us animem a apuntar-vos al costat d’amics, com en Chicho, que l’han patit i pateixen de prop. Podeu anar-hi aquest diumenge.

Ja podeu anar apuntant-vos pel dissabte vinent, que ens va molt bé per planificar-ho a

 

 

Si la 32na Mola amb el Juanjo

No hi ha resposta