25 oct. 2021

Anem a veure el dinosaure

Publicat en 19:10 sota córrer,Entrenaments,mossenaires,senderisme

El nostre circuit al Dinosaure que va crear en Roc Alabern era un clàssic abans i hi anàvem regularment, tot i que d’ençà que hem tornat a entrenar en grup, avui ha estat la primera vegada. El recorregut una mica diferent, donat que hem agafat un vessant diferent i hem aparegut front davant el dinosaure, per un torrent diferent. Esperem que us hagi agradat, tot i que ha estat diferent.

De nou, en ve gent nova, com la Montse i que ens fa molta il·lusió, i és que l’oportunitat de créixer amb amigues i amics, forma part del nostre desig. En tot moment hem xerrat i gaudit, i al mateix temps els Mossenaire caminants, han fet la seva ruta, passant per la font de l’Argelaguet.

Esperem que tothom hagi gaudit d’una manera d’entrenar diferent i sempre augmentant amb gent nova, i anar-nos retrobant els antics Mossenaires.

Agraïm moltíssim la vostra bona predisposició i tornem a dir que per nosaltres ara resulta important, de cara a fer previsions, tenir a la gent inscrita prèviament. A més és fàcil i ara mateix ja et pots apuntar, per fer les nostres previsions. Gràcies a tothom!!!

Afanya’t a apuntar-te a http://inscripcio.mossenhoms.be


Juanjo serà el conducctor del grup de Mossenaires caminants

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc

No hi ha resposta