24 maig 2021

55 setmanes de suma i segueix

Publicat en 20:17 sota córrer,Entrenaments,mossenaires

Cert ambient d’eufòria esportiva es comença a detectar entre amics i familiars i ve donat perquè les notícies entorn de la covid-19 sembla que van millor encaminades. Veiem que es van traient restriccions i gaudim de les vostres fotografies, ja, en curses i llocs que fa un any eren impensables, i les revivim ben bé com si fossin nostres. Us estarem infinitament agraïdes i agraïts de què ens manteniu la flama ben encesa i ens manteniu a Mossenaires, tan ben informats.
Esperem que no es torci i que, tal com anem albirant, sembla que estem més prop del final d’aquests temps que hem viscut gairebé acordonats per tot aquest seguit de mesures, que el que pretenem és prevenir i ajudar a vèncer aquest coronavirus.
Si vols contribuir en aquest projecte, que està latent a l’espera de que ja tinguem tots els permisos per anar com fèiem els dissabtes amb colla. Ara, al aire lliure, sembla que les colles ja poden ser més grans, tot i que encara no. Tampoc sabem si tornarà a ser el mateix. Però no avancem esdeveniments.
De moment, continuem demanant-te aquest esforç del fet que ens enviïs una fotografia teva i animis a més gent, per ampliar el nostre coneixement i no oblidar-nos.
Gràcies i ja pots enviar la teva propera fotografia.

 

Josep Vandellós i el seu repte de pujar 64 moles, quan en duu 47Josep amb 49 moles es troba a l’Anna, que el va inspirar en aquest repte

No hi ha resposta