01 nov. 2020

Dins vostre també hi ha una estrella

Una poma ha estat aquest nexe d’unió entre totes i tots nosaltres, i us volem agrair que ens heu fet vibrar amb les vostres fotografies i com sempre diem, no cal que facis els reptes que proposem. Amb aquest tan sols busquem aquell joc que ens fa unir-nos molt més en aquesta setmana en concret.
 
Publicàvem un conte a modo de vídeo i si l’escolteu, veureu que dins de cada poma hi ha una estrella i dins vostre també. Gràcies de nou i ja que la poma us ha quedat tan bé, estem pensant amb alguna cosa que ens faci pensar que entre tots ho aturarem. 
 
Va repte i fàcil, fàcil.
 
Ves al lloc que més t’agradi i obre la mà amb les cinc dits i que sembli que ho estàs aturant. A veure que se’t acut. Ahh!!, i si no envies repte, ens envies igualment la teva foto.

 

 

 

Miguel Moreno

 

Miguel Moreno

 

 

Laura, Miquel i Eva

 

Cris i Ramon

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.