22 juny 2020

Entrenament Individual “Mossenaire” del 15 al 21 de juny

Publicat en 11:59 sota córrer,mossenaires

Doncs la setena setmana ha conclòs amb les vostres aportacions valuoses. Ens fa molta il·lusió tot el que ens envieu, i aquestes setmanes que no us podem veure, tocar, abraçar, com a mínim gaudim de les vostres fotos, fetes segur, pensant amb la gran quantitat d’amistats que ara no tenim l’oportunitat, com abans, de poder tenir prop, i perquè no ens oblidin. Ens queda la vostra foto, que té per nosaltres un valor incalculable. D’aquí a uns anys reviurem aquests moments i ho explicarem com a part de la història que ens ha tocat viure. El més important, per a nosaltres, és que tan vosaltres com les vostres famílies supereu aquests moments i que córrer els dissabtes, com fèiem abans, pot esperar. Cuideu-vos i cuideu a la gent que estimeu.
 
Hem buscat un lloc on explicar el que es pot fer ara en aquests moments amb 122 preguntes i les seves respostes, per esvair dubtes, i el que ens afecta a nosaltres és:
 
Segons informa el Nació Digital, es pot fer esport a qualsevol lloc de la nostra regió sanitària, en el punt 76. Segons diu, poden córrer plegades màxim vint persones i sense contacte físic, i amb una distància de 2 metres si es camina, i 10 metres si es corre.
Mossenaires no veu com podria fer possible tota aquesta normativa si obrís les convocatòries, i nosaltres us animem a seguir les recomanacions que podeu llegir a aquest link i continuarem a l’espera. De moment, envieu la vostra fotografia perque aquest projecte de “Fotografia Setmanal” i no perdre el contacte, mentre tot aquest estat d’alarma evolucioni positivament.
Espero que entengueu que les convocatòries, Mossenaires no les farem, perquè sempre som més de vint-persones i aquests deu metres ens resultaria complicat per no dir impossible. Sap greu, però de moment continuem igual. Esperem pacientment.
 
https://www.naciodigital.cat/noticia/202103/es/pot/fer/no/aquests/moments/catalunya
 
 
 
Txell Castañé
 
Jaume Fontanet
 
Enrique Moratalla
 
Jordi Mas
 
Joan Solé-Pla
 
Glòria
 
Joan Bellart
 
Montse&Montse, Paco, Jose Luís
 
Isabel, Susana, Rosa
 
Carme Valldeperas
 
Gaby
 
 
 
Carmelo Luque
 
Manolo Navas
 
Antonio Mayorgas
 
José Manuel Garcia
 
Andriu Fernández
 
Jordi Mas
 
Teresa Cámara
 
Rosa
 
Nacho
 
Joan Forte i Milú
 
 
Josep Moncunill
 
Anna Cos
 
Marc Salas
 
 
Silvia Jiménez
 
Silvia, Andrea, Carla, Berta, Paula, Marta
 
Josep Vandellós
 
 
 
Eva Cantero
 
Inma Morales
 
Miguel Sampietro
 
Isabel Font
 
Xesco Garcia
 
Juanjo Fernandez
 
David i Jordi Viñeta
 
Nicolau Serra
 
Pepa
 
Germà
 
Josan
 
David i Jordi Viñeta
 
Cris Múrcia
 
Marta Cirera
 
 
Fran Frutos
 
Fran Frutos
 
Jordi Mas
 
Marc Otero
Esteban
 
veure video https://youtu.be/-QoKL1RGb7A
 

 
 
Pep Moliner
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Impremta EgarGrafic

 

civera&campoy

 

     
eledevall.gif (169×72)

 

 

 

No hi ha resposta