11 maig 2020

ENTRENAMENT INDIVIDUAL “Mossenaires del 2 al 9 de Maig”

Publicat en 18:42 sota General

El projecte es modifica i transforma. Ha passat a ser un entrenament individual i a les franges horàries permeses i ara tenim set dies per fer-nos nosaltres la fotografia per recordar que “Mossenaires” ens uneix a la distància i vivim en un mateix espai, i ens il·lusiona, saber que cada dia tenim nou hores per passar-hi, de 6 a 10 del matí, i de 8 a 11 del vespre. Avui s’inicia una nova etapa en temps d’estat d’alarma i per protegir a la gent que estimem. Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, veient-vos aquí i ara, ús sentim més a prop. Gràcies per l’acceptació del nou projecte mossenaire.

De cara a aquesta setmana que ja hem encetat, el mateix prenen precaucions i aneu-hi quan us vagi bé. Els mecanismes són: els grups tenen els seus representants i les persones que passeu per davant, al costat o algun racó de la Masia Torre Mossèn Homs, ens podeu regalar una imatge vostra amb tota la creativitat que volgueu. Sobretot: han de ser d’aquesta setmana.

Gràcies de tot cor i ens en sortirem.


Enrique


Isa


Pau


Ernesto


Eva


Enrique-Nilo


Cristina


Txell


Fran


Angels


Esteban


Gemma


Joan


Nicolau


Jordi


Josep


Paco


Marc


Eva


Miguel


Inma


Cinta


Mireia


Mercè


Adrià


Anna


David


Manolo


Jordi


Maite


Jaume


Enric


Quim


Núria


Josan


Bego


Marc


Juanka


Rafa

ç
Chary


Olga


Rosi


Núria


Avelí


Isabel


Ximena


Germà


Pepa


Albert


Pilar


Joan


Teresa


Montserrat


Albert


Jordi


Mariona


Pep

 

 

 

 

 vols el teu banner?  

Vols sortir al final dels cròniques, pregunta com fer-ho a Pep Moliner

 

 

et fem el teu banner a Mossenhoms.be

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.