05 maig 2020

COSES D’EN PEP: post confinament

Publicat en 16:26 sota Entrenaments,mossenaires

És dissabte i continua l’estat d’alarma i per decret estableixen uns horaris per sortir a fer esport. Com no, sense esports no sóc persona. SI, si, sí. Exagero, però darrerament el que vesso a la xarxa és esport i els meus pensaments, els tinc per mi. Crec que no sóc ningú i el que jo escric, cal veure a qui pot interessar. Si vols fem un apartat per opinar: sóc del parer que tantes persones, tantes opinions i en aquest cas, que s’ha d’opinar amb criteri i aquest s’adquireix per fonts: algunes bones, algunes no tant.

Bé començo.

 

dissabte 2 de maig

Aquest racó, el dedicaré, si tinc temps, a anar penjant els entrenaments diaris després d’haver estat des del 13 de març sense córrer ni un mil·límetre i comencen per dissabte 2 de maig

Des de casa, des de la mateixa taula on dino, esmorzo i on sóc ara veig Can Poal i de fa dies que pensava, que el dia que pugui sortir a córrer: allà que hi vaig.

Vaig llegir a una app que porto el mòbil que el sol sortia a les 06:48 i com que em donava temps: em vaig estar esperant al punt que jo volia fins a veure’l aparèixer: genial!!. De nou va sortir la Llum.
recorrió 6,8 kilómetro Carrera. https://www.strava.com/activities/3385337649?utm_content=20241509

 

Diumenge 3 de Maig

 

Si ahir vaig anar-hi sol, i perquè era la primera vegada que per normes de les autoritats ens deixen sortir, avui hi anava amb la Marisol, per gaudir plegats. Val a dir que avui ha fet millor dia, climatològicament parlant, i que hem gaudit un munt. De prova un botó, les fotografies en son la prova.
recorrió 6,7 kilómetro Carrera. https://www.strava.com/activities/3389358425?utm_content=20241509


[img][/img]

 

 

 

 

Dilluns 4 de Maig

 

Com sabeu, el projecte de #Mossenaires, és per fer un bon #correrxerrar #corregaudir i com a projecte social. Des del 13 de març no és permès córrer i des del dia 2 de maig es pot anar a córrer de 6 a 11 i de 20:00 a 23:00, sempre dins el nostre terme municipal i sempre individualment. Doncs nosaltres, #Mossenaires som disciplinats i no volem ser vectors del bitxo, però jo necessitava veure si la Masia de Torre Mossèn Homs, continuava bé. I si. Molts, molts i molts records han aparegut al meu cervell. Quines ganes que trobin una solució, pel que fa a Vacuna i tractament. Almenys podem anar-hi i així ho vaig fer.

recorrió 7,6 kilómetro Carrera. https://www.strava.com/activities/3395003621?utm_content=20241509

 

Dimarts 5 de Maig

En la diversitat està el gust. Si un dia anem a Can Pola, i l’endemà. A l’altre a Torre Mossèn Homs, que millor que anar també a l’Ègara. Aquest entrenament ha estat més llarg que els altres, però evocant en mi molts records. De fet, veien les fotografies, us en podeu fer una petita idea. Gràcies!!

recorrió 10,6 kilómetro Carrera. https://www.strava.com/activities/3400316687?utm_content=20241509

 

 

No hi ha resposta