31 gen. 2020

Hem vist l’Aplanadora Mossenaire

Publicat en 18:51 sota General

L’aplanadora és el destí destriat. Vol ser original. Imaginar a tota la colla envoltant aquest enginy se’ns fa curiós i alhora divertit, com ha estat. Veure-hi enfilats a en Jordi, Carmelo, inclús semblant que volien engegar l’aplanadora, ens fa gràcia.


Hem anat, com diria en Juanjo, avall i amb un recorregut una mica diferent, pel costat de la N150, on s’hi pot córrer perfectament i aturada al bell mig de la rotonda, on és situat aquest, diguem, que monument o ferralla, que fa patxoca i ens venia degust.


Hem tornat a llegir els aniversaris Mossenaires, i aquest cop ens ha fet il·lusió ho fes un dels Mossenaires més antics: en Fran. Gràcies Fran.


La Txell i en Jordi, han estat qui eren presents avui a l’entrenament, i una vegada escoltats els seus noms, els hi fem un petit homenatge a tall d’aplaudiment i reconeixement i contents que heu fet i esteu fent gran aquest nostre projecte. El mateix Jordi ens ha dut, avui la bandera. Podeu veure el vídeo tots aquests sèries de moments.


De nou, volem donar-vos el nostre més gran agraïment pel vostre seguiment i us tornem a esperar dissabte a les 08:00. On si no!!, a Torre Mossèn Homs i qui sap si anirem aquesta vegada amunt, oi Juanjo?I l’aplanadora en mans del Jordi. I buscant les marxes que el veiem. Creieu que la posarà en marxa?
I a primera hora ens tornem a trobar al lloc que molts ja coneixeui avui ens han vingut dos Mossenaires d’Honor, que aviat recordarem, i és en Jordi qui ens durà la bandera: gràcies!!L’any 2017 en Jordi Torrente tal dia com avui va estar proclamat Mosenaire d’honor. Per molts anys els celebrem plegatsgran Mossenaire en Emilio SánchezMarta i Jordi, a la sortidaMiquel, Nicolau, Paco, Emilio, PauJuanma, XaviOlga, Manolo, Carmelo i SantiLoli, Gemma, JordiJordi, Joan CarlesEn Fran Frutos , avui ens llegirà els aniversaris a Mossenaires d’honor, Gràcies!!!


Primer termer la Sandra MartínezEl Torrent de la Betzuca encara s’hi veu transcorre l’agua aquests dies, quan sol romandre secS’ha creat una ample lleraSempre agraim que anem a la cua, i la Sandra, Carmelo us ho volem agrairEn Joan Carles, que ens senyala. Ara ho veig!!!José Manuel García Cabello , habitual en ell d’anar amunt i avall. Gràcies!!!Carmelo, també sempre cap a la cuaEn Jordi i la Sandra!!!I dues persones fabuloses, Pau Sust i Juanjo Fernandez


Reagrupant a la rotonda de MossosCorriol i Gr amb en Carmelo i Paco


Amb la Carme, al Camí de la Serra de PedralbaDiria que en Jordi busca el fre de maEsperem que estigui ben frenada l’Aplanadora
Primer terme d’en Paco i Fran. I MiquelEn Jordi, sembla que s’ho pren seriosament. “Trata de arrancarlo”I moments de desplegamentJordi i Joan Carles a quatre mans

Fran a buscar el llistat de Mossenaires d’honorEl llistat a viatjat al costat de la bandera, a l’esquena d’en Jordi i en Fran a la seva cerca


Fran Frutos
Fran Frutos ens animarà a aplaudir
Meritxell Castañé aplaudim a la Mossenaire d’honor de 2014, tal dia com avui. Per molts anys!!Meritxell CastañéLa Txell amb el seu inconfussible somrís. Un luxe!!
I ara, tenim en Jordi Torrente , com a Mossenaire d’honor de 2017 tal dia com avui. Per molts anys!!. un Luxe!!

En Jordi i la Txell, lluint vestimenta MossenaireDesprés del ball de la setmana passada de la Mariona i en Jordi, tenim als Mossenaires espectants, amb l’Anna i en Jordi, que intenten fer-los ballar. Quina presió!!!Que no diguin que no riem un munt!!!I en Jordi ho va provant!!!i en Fran, segueix llegint als Mossenaires d’honor
I volíem un destí diferent ie “Mossenaires amb l’Aplanadora”, una foto diferent amb tota la família que ens hem reunit en un nou dissabte històric

I deixem l’aplanadora enrereEmílio i NicolauSeguim per les travessesMolts dels llocs per on hem passat avuiCamp baseI a punt d’acabarGràcies a tothom per haver-ho fet possible i contentes i contents que gràcies a vosaltres això, va durant i dissabte vinent esperem tomar a veure-us a tothom. Moltes gràcies i ens hi veiem.

veure circuit https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/entrenament-en-grup-a-torre-mossen-homs-mossenaires-25-gener-2020-45862326veure youtube https://www.youtube.com/watch?v=1TNxsezkO9U

.

Powered by Wikiloc

.

 

 

 

 

 vols el teu banner?  

Vols sortir al final dels cròniques, pregunta com fer-ho a Pep Moliner

 

 

et fem el teu banner a Mossenhoms.be

No hi ha resposta

Els comentaris estan tancats actualment.