06 des. 2013

Ègara: la bella Terrassa

Publicat en 13:52 sota General

Si a algú de fora li dieu que avui hem entrenat per Terrassa i hem vist tots aquests paisatges, segur que ens dirien que estem de sort de tenir llocs com aquests. Gairebé fa trenta anys què vaig a córrer per aquests entorns i no em canso mai de gaudir-ne i més fets com avui, amb bona companyia. Gràcies per aquest regalo tan impressionant. Ah ! i no estic gens cansat, serà per què he anat amb vosaltres?

http://www.sports-tracker.com/#/workout/wester/8mnnh1o9h806htbc

4 respostes

4 respostes a “Ègara: la bella Terrassa”

 1. Pep Molineren 06 des. 2013 en 14:25 1

  Sempre em sorpren a mi mateix, que fent les mateixes coses sempre n’hi hagin que em facin molt feliç. Algú em diu que pot ser obsesió, jo en canvi en dic qualitat de vida. Que et lleves i des de casa sense agafar el cotxe puguis anar a trovar-te amb colles com les que vaig, Els Mossenaires, Les Nenazas, els Egaramosseanaires, els California Men, i el club que ara represento i porto junt amb altres amics, l’Arec Terrassa, em demostra que qualsevol dia pot ser un gran dia: avui ha estat un d’aquests dies. I segur que demà i diumenge ho tornaran a ser.

 2. Mikien 06 des. 2013 en 15:51 2

  Un plaer llegir-te i seguir-te en les teves andances Pep, gràcies per compartir-les!, dona-li records en wester! a veure si m’animo algún dia amb vosaltres i aquestes sortides de muntanya tant maques q feu, una forta abraçada.

  Salut i cames!

  Miki
  😀

 3. Agustinjren 07 des. 2013 en 15:14 3

  Es un regal tenir amics com tu !!! gràcies per venir i fer aquets gran reportajes que tant ens agrada a tots 😉
  Agustinjr

 4. Pep Molineren 08 des. 2013 en 17:32 4

  Miki, quan et vingui degust estarem tots encantats. Endevino en tu una gran persona i compartir aquestes coses ens agradarà de fer-ho amb tu. Jo també en soc un aprenent.

  Al contrari, gràcies per acceptar-me Agustin 🙂 molt content jo.