06 jul. 2012

1 minut més de cursa de Festa Major

Publicat en 18:21 sota General

La cursa de Terrassa hores d’ara segur esdevé la què més vegades he fet: recordo a més que de les primeres eren quan encara hi havia l’antiga estació dels Catalans i hores d’ara m’atreviria a dir que l’he fet vint-i-tres anys seguits. Però com que les xifres sempre espanten, el que destacaria que és una oportunitat per retrovar-se amb molts amics i fer ciutat, tot visitant-la a ritme de corredor per bell-mig dels carrers.

Personalitzant, m’ha anat força bé, i he pogut anar una xic al costat del millor atleta que conec, en Jaume Leiva, que ha sortit a entrenar i he gaudit per la Rambla d’Ègara, d’anar prop d’ell. La pujada per vint-i-dos de juliol em desgasta al començament i sobretot a la carretera de Castellar, on miro de portar un ritme que no m’ofegui. M’encanta el moment en el que els bombers, des de el seu parc, ens ruixen d’aigua, i ja arribats a l’avinguda del rei Jaume I, i quan ens apropem a la font de l’aigua, coneguda per l’aleta del tauró, vaig no massa fort. Hem sorprèn un bon amic, en Tomás Sanchiz, del que tinc molts bons records que va acompanyant a la primer dona de la cursa, i després de dubtar-ho uns petits instants, decideixo anar prop d’ells sense molestar massa. Em feia gràcia com el públic des de les voreres animava a la noia i informant-la que era la primera fèmina en passar per aquí. Pels que no ho sabeu els diumenges de vegades vaig amb un grup d’amics que ens anomenem “Nenazas”, on hi sovinteja el bon ambient. Doncs bé, se m’escapava el riure pensant: “Mira, informen al Tomàs que va la primera “noia””

Anècdota a banda, ja a l’alçada de la Pça. Lluís Companys i quan soc avançat per en Climent, un bon amic, i encara que se que està molt fort, m’aventuro a seguir-lo i tinc la satisfacció d’haver pogut creuar la meta amb un dels millors atletes egarencs en la seva franja d’edat i del circuit activa’t que l’Assocciació Mitja Marató de Terrassa porta organitzant fa anys.

amb en Climent

Res més que agrair a tothom que m’ho vaig passar molt bé, tot i fer un minut més que l’any passat i diria que “he gaudit d’un minut més de cursa de Festa Major de Terrassa”

Fotografia prèvia amb amics i els veureu classificats a Podeu veure les classificacions a:

CLASSIFICACIONS CURSA FESTA MAJOR DE TERRASSA 2012

..



SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)

Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís

:)

No hi ha resposta