17 febr. 2012

Tornant a l’1h24 en mitja

Publicat en 13:07 sota General

La mitja de Gavà ha estat la segona de la temporada i no l’hagués fet si no fos per en Jordi Viñeta que m’hi ha convidat. Vam escalfar una mica, encara que les temperatures estaven fregant els zero graus. Les gàbies estaven situades per temps i tenia un amic que volia anar amb mi, en Josep Miquel,i no ens vam trobar a la sortida, i és per això que vaig anar encabint-me en grups on m’hi trobava millor. És al quilòmetre quinze que em sembla que estic patint un xic i m’acomodo a un ritme més assumible. Un conegut, en Pedroche, em fa costat i em fa anar a bon ritme, però aviat em despenjo.
La intenció, donat que vaig veure que tenia ritme, era rondar el ritme de 4′ el qm. , encara que al començament sempre m’agrada anar un xic pujant de revolucions. Feia molt de fred. Al darrer quilòmetre em passa en Paco, que em convida a seguir-lo. Ho faig de prop uns metres, però com que em sembla que puc fer-lo anar malament em distancio força. Al darrers metre premo l’accelerador i acabo amb molt bones sensacions.

Des d’aquí al meu agraïment a en Jordi Viñeta, que pocs instants després d’acabar rebrà la mala noticia de tenir el para a l’uci. Hores d’ara sembla que la situació està millor.

M’ho he passat bomba !!! i estic molt content que gairebé vaig anar a un ritme similar de fa vint anys i se, com sabeu, que és gràcies als entrenaments sobretot de dimarts i dijous amb els auto-anomenats EgaraMossenaires, que fem uns entrenaments molt divertits.

A la sortida, ajustant posicions, encara molt còmode i quan a més hi ha baixades.


Ara, ja si corrent sense cap fre, a gust. A pocs metres per davant i duia en Josep Boada, un atleta de renom

I seguint a en Paco Galera, al que recordo de tota la vida, d’ençà vaig començar a fer curses


En Paco és una persona d’allò més competitiva. La meva imatge és de persona molt concentrada i que dona tot de si. Recordo ja fa uns vint anys, que formava part d’un grup, també del C.N. Terrassa, com son Antoni Pedrero, l’Amancio, l’Aguirre, en Galan i on tot teníem un gran referent i entrenador en Vicente Muñoz. Anaven de color verd fosforescent i eren patrocinats per Tabisec. Doncs bé, sempre el veien als primers llocs a les mitges i a les classificacions locals Terrassenques, sempre era dels primers. Ha estat i segueix sent un referent per molts de nosaltres i tinc el plaer de compartir moments com el del diumenge.

http://connect.garmin.com/activity/149342126


http://www.xipgroc.cat/resultat/cursa/id/29

He penjat també a:
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2498534

SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)

Vols que faci de dissenyador per tu ? escriu-me sense compromís 🙂

No hi ha resposta