06 oct. 2010

Volteta a la Mola, tot corrent

Publicat en 18:50 sota General

Una setmana molt interessant;
L’eufòria que em va proporcionar veure que a la “Cronomilla” no tenia molèsties després de la Matagalls i realitzar un temps inimaginable per mi, el dimarts com sempre, vaig amb moltes ganes a entrenar amb els amics que sortim des de l’Ègara des de fa més d’un any i mig.
Dimecres, com entrenament que jo tenia com “estrella” vaig voler fer la “VOLTETA A LA MOLA” que tantes vegades he fet des de que vaig descobrir un recorregut que segueix agradant-me.

Aquest surt de la Torre de l’Àngel, passant per Can Robert, fins la cadena de Can Poble i sempre per pista, fent volta per tornar a veure la grandiositat de Terrassa i ara si enfilant en direcció al cim de la Mola, allà, ves per on a la cara sud em trobo amb un amic, l’Antonio Díaz, amb el què parlem un mica. Dalt força gent, i tot baixant se’m acut fer unes fotografies amb el mòbil, i per aquelles casualitats, un vell amic, en Xavi Curull, al que fa molts anys vaig portar per primera vegada a la Mola, ara se la coneix molt millor que jo. Ara, a la cara Nord, fem una bona xerrada, principalment de plans pel futur i li explico que la intenció seria tornar aviat, qui sap si divendres. Ara dirigeixo les meves passes a la Cova del Drac, Obits, i parada a la Font Flàvia. Aquí em menjo una barreta de fruits secs, bec aigua isototònica i torno a omplir d’aigua la cantimplora. Faig una telefonada a la Marisol per informar que tot va molt bé, i direcció al Montcau, on faig alguna fotografia. Baixaré a Coll d’Estenalles on torno a fer un mos.

Ara bé la part que a molts no agrada: baixar per la carretera fins el punt de partida. A mi m’encanta la combinació de natura, verd, oxígen i asfalt per completar la volta de vint-i-un quilòmetres en aproximadament dues hores i mitja, descomptant les parades.

Unes bones peces de fruita tot estirant, i la sensació de que ha estat una sortida que valia molt la pena

Auto-retrat amb el mòbil

No em canso de veure aquestes vistes

Un dels objectius el Montcau

A en Xavi, va anar fa molts anys per primera vegada a la Mola i vam inventar trobades internàutes fent aquesta “Volteta a la Mola”. La trobada va ser casual, tot i que el següent divendres vam quedar per fer, ara si, la Mola plegats.

Un moment únic

Font Flàvia, després d’haver passat pels Òbits

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1224761

Vols que la fem una latre dia ?

No hi ha resposta