05 oct. 2009

Cursa de Santpedor 2009

Publicat en 20:21 sota General

La cursa de Santpedor surt d’un poble amb prou atractiu per si mateix per ser visitat. A més quan veus que la gent s’hi aboca a fer que tinguis un bon record, creus que encertes en haver triat fer aquesta bonica cursa. I si a més pots compartir unes bones estones amb amics, ja ho tens tot.
La cursa fa un recorregut per dins el bell mig del poble per sortir a les afores per completar un recorregut. De fet, es veu que es va retallar algun carrer i la distància va ser de 9,423 quilòmetres, però això per mi tan sols és una anècdota, donat que m’ho vaig passar molt bé.

Vaig retratar a molts amics i sap greu que no hi son tots. Haurem de quedar sempre mitja hora abans de totes les curses per sortir plegats.

Instants previs, a punt de fer fotografies, Josep Antoni, Elvira, Pili, Júlia i Marisol

tres amigues Elvira, Pili i Marisol

Dani, a punt de fer 4.000 metres

L’Eduard, que faria 40′

Jeroni, Josep Garcia, Alex i Agustí

Josep Garcia, Pep, Jeroni, Vilches, Alex

l’Agustí, el mossenarie muntanyenc, va fer 40′

l’Agustí i en Pep

l’Agusti i en Fernando

Fill i pare Ortega, Héctor i Joaquim

Vicenç Sellares, va quedar cinquè.


els amics del Natació amb en Joan Bellart al mig


Un cop acabada la cursa


Climent, dels Pantaurells de Terrassa. Entrenen tots els dimarts a un quart de deu del vespre, des de eñ carrer Pitàgores i son una gran colla amb el blog següent: http://panterescanaurell.blogspot.com/

Lluis Garcia, com sempre induïnt al bon humor
No sabia que l’havien operat d’un tema greu i que per sort, sembla que ha estat exitós, que ens omple d’alegria i esperem que, com es va veure, protagonitzi un munt d’esveniments esportius.

Bernat, avui no avia corregut

La Montse, si que va córrer.


Bernat, Montse i Olivia


En Josep Costa, és una persona que va creure fa molts anys amb aquest hobbie i ha fet molt per que gent com nosaltres ens agradin les curses i córrer. Organitza tres de diferents, a l’estiu per festa major, una que s’anomena Córrer per Córrer i la Sant Silvestre, de les més antigues que existeixen.
Acompanyat de la seva muller, Rosa Maria, recorren tot el calendari de curses portant el nom del seu gran club l’Olímpic de Manlleu.

Si voleu llegir les cròniques, aquí en podeu trobar: l’Agustí. l’Alex, Lluís.

http://mossenhoms.netfreehost.com/viewtopic.php?p=8764#8764

No hi ha resposta