18 oct. 2020

Mossenaires enreixats

Classificat com a General

Mossenaires enreixats finalitza la setmana amb un nou èxit de participació i agraïment per part de tothom i a tothom que amb el símbol d’empresonament que dona una reixa que priva de moviments lliurement i  que ens porta la pandèmia i no ens deixa fer les coses que més ens agraden, com és estar prop de tothom: familiars, amics, coneguts i mossenaires. Totes ens han agradat molt, i amb un regust de tristor pel que vol significar. Però us volem seguir animant a aconseguir una victòria ben aviat i donar l’esquena d’una vegada per totes a tantes restriccions, que per desgràcia són del tot necessàries, si volem aportar el nostre gra de sorra a superar el moment i fer notar que ara no podem fer la vida social a la que estàvem acostumades i acostumats, però aquí ens veiem d’una forma virtual i compartim el moment.

Nou repte i a veure si ens expliquem:

Aquesta setmana intentarem fer una d’esquena a la foto, és a dir que ens veiem d’esquena i amb els dits farem el símbol de la victòria i el vèncer fent una “V” . Vol dir que donarem a entendre tot això “donem l’esquena a la situació actual i vencerem”. Vol dir que posa a punt la teva imaginació i busca com fer aquesta foto, val?, i si no ho veus clar envia la que a tu t’agradi i sense repte. També val, donat que et volem veure. Gràcies i bona setmana.

Comentaris tancats a Mossenaires enreixats

12 oct. 2020

Mossenaires en sabatilles

Protagonistes vosaltres i les grans companyes de mil i una aventures, són les vostres sabatilles i ens han agradat totes les fotografies que ens heu enviat. De nou gràcies, per ser-hi. Hem trobat escenes realment divertides i amb gràcia. I com sempre diem, que que ens envieu qualsevol fotografia vostra, ja ens agrada i tanquem la vint-i-tresena del projecte d’entrenaments individuals amb aquest repte superat: Mossenaires amb sabatilles!!!!

Però la setmana vinent no us posarem tan fàcil. A veure quin una en penseu: volem saber que tal us en sortiu de trobar una fotografia que denoti que el tema de la pandèmia ens té força empresonats i no podem fer tot allò que estem acostumades i acostumats a fer, com és reunir-nos sense restriccions amb la família i amics, i poder fer allò que ens agradava, sense pensar que la covid19 ens empresona.

i com ho podem fer?

Per exemple, busca’t qualsevol reixa que aparegui pel camí i et fas una fotografia amb tu al darrera i que doni la sensació que empresona. Si no trobes reixes, atura’t allà on vegis quatre pals verticals i fes veure que estàs privada o privat de llibertat. No sé si ens expliquem: si no ho veus clar, tu envia aquella fotografia que tinguis, donat que el que més ens interessa és fer que no ens oblidem de tu i veure que has fet esportivament aquesta setmana. Vinga, a veure si ens sorprens de nou, com sempre fas. Bona setmana!!

 

 

Jordi Mas
Raquel Torrico, ens envia la seva sabatilla mentre està de guàrdia aquesta cap de setmana a l’hospital, formant part del cos sanitari que porta des del març fent un esforç sobrehumà i un sacrifici que, quan hem tingut oportunitat d’escoltar-la fa remoure consciències. Des d’aquí, tan sols dir-te: gràcies de tot cor.

Comentaris tancats a Mossenaires en sabatilles

Anteriors »