04 jul. 2022

Corrent fins la masia de Can Deu

Classificat com a General

Quan fas 52 cròniques l’any, amb una mitjana de 100 fotos per crònica, posant els circuits per si has vingut tinguis un rècord i si ets un espectador, perquè ho visquis des d’allà on estiguis en qualsevol moment, i a més ho fas durant 30 anys, no em vull ni imaginar els números en què ens movem. Si la setmana passada a la crònica dèiem que entenien que amigues i amics no s’hi entretinguin, el que si vam rebre respostes de què hi ha qui no se’n perd ni una. També creiem que si tan sols serveix perquè una sola persona sigui feliç, ja ens satisfà. El que ens interessa és crear aquest ambient que propiciï que puguem conèixer i conviure, ni que sigui una estona tots els dissabtes, amb persones a les quals els agraden coses similars. Tan sols em queda agrair que tothom que en algun moment de la nostra història, ha estat prop nostra i també el munt d’històries que s’han iniciat en aquest racó de món. Gràcies, gràcies, gràcies. Moltes gràcies!!

I ara un breu repàs de què va ser aquest dissabte 2 de juliol. Ens reunim a les 08:00 en punt, i ens fem foto de família Mossenaires caminants i corredors, i els dos grups han fet dos recorreguts, que més avall podreu trobar i baixar-vos gràcies a wikiloc. Els que hem corregut, hem anat passant per Sant Julià d’Altura, on hem hidratat, Sant Vicenç de Verders, Masia Can Deu, barri de Can Deu de Sabadell, on hem tornat a hidratar-nos i en Manuel Ales, que viu per aquí, ens ha fet passar pel “tub”. Mai millor dir, donat que hi ha un pas que travessa per sota l’autovia i és això.

Arribats al camp base, ens hem acomiadat com sempre i ens hem desitjat una bona setmana i t’esperem de nou qualsevol dissabte i per poder fer previsions, si us plau et pots anar apuntant a http://inscripcio.mossenhoms.be

Comentaris tancats a Corrent fins la masia de Can Deu

01 jul. 2022

Mossenaires cap a Sabadell

Classificat com a General

“No em llegeixo les cròniques”
Força amistats alguna vegada o altre m’han confessat, que no s’ho llegeixen, i de debò que no patiu, que us estimo igual, tot i saber que cada setmana faig un petit escrit de com ha anat, penjo fotografies, vídeos, circuit, animo a la gent a venir i creo aquests sistemes que a mi em semblen que van bé, com inscriure, per poder fer previsions, soc conscient que tothom va de bòlit que no hi ha temps per a tot. També entenc que hi ha a qui no desperto interès i tampoc passa res. De fet, jo mateix ho escric, i llavors me n’oblido i si tan sols “una sola” persona li ha servit alguna vegada, ja puc dir que em dono per satisfet. Si tu te’n perds alguna i la vols recuperar, des de 2005 estan recollides a la nostra web i també a la meva. pepmoliner.cat
També se’m diu que també costa apuntar-se, però està establert així i us ho dic del cert que a mi em va bé: puc enviar la crònica a qui me la demana o avisar de canvis i fer que tots sabeu a qui porteu al costat, donat que en tindreu el nom. I no tinc sorpreses de dies que som quatre o com alguna vegada havia passat, que vam arribar a ser cent cinquanta.
Bé: a qui no s’ho llegeix, a hores d’ara aquesta també se l’ha perdut, però per això tu que m’estàs llegint també m’ajudes i segur que m’entens.
Recorregut dels clàssics, ple de bones xerrades i que et convido a seguir, si cliques a wikiloc, que és on estarà penjat.

Va, i ja que hi estàs posat o posada i m’has llegit, que et sembla si et vas apuntant pel dissabte vinent mossenaire a http://inscripcio.mossenhoms.be
 

Comentaris tancats a Mossenaires cap a Sabadell

Anteriors »