21 set. 2023

Turó de les Roques Blanques i Collet de Can Roure des de Can Mossenaire

Classificat com a General

Cap de setmana molt mogut, i amb l’entrenament estrella, el que ens porta a pujar els sis revolts del Turó de les Roques Blanques i ens fa especial il·lusió, perquè una de les Mossenaires més incondicionals, Mar Villafañé, per una cosa o altra, quan durant l’any hi havíem pujat, no havia coincidit i no coneixia aquest indret. Li dediquem especialment a la Mar, i la pel·lícula quedarà per recordar al llarg dels anys. Segur que hi haurà moltes més vegades. S’ha pujat molt bé i a dalt hem fet un reportatge. El camí ens hem trobat moltes amistats. Com en Josep Muncunill i Pep Prado, i també Mossenaires en alguna època, Jordi Pastor i Juan Carlos Artigas, Raül Moreno i Alícia, Joan Puig i Mònica Ferrer, i ens trobem a Marga Moix, Eva Aranda i Maricarmen Sánchez i baixant Alex Castells, amb tota la família. Segur que ens deixem algú. Encantats de veure-us vist i quedareu per molt temps al reportatge i pel·lícula al youtube Mossenaire.

El diumenge, divuit amistats vam acompanyar a la proesa d’en Josep Vandellós, que puja una vegada i una altra al nostra millor cim i pels mateixos camins, i ens convidava a La Mola a un cafè o refresc, als que hem volgut estar-hi en un dia tan assenyalat per a ell. Gràcies.

Els Mossenaire caminants han pogut gaudir d’una jornada especial, i és que en Pep Santacana ens ha dut a l’ermita de Santa Magdalena de Puigbarral, que està en una propietat privada i ha fet la gestió per a poder-nos-la fer gaudir. Gràcies també per aquest important moment.

I a en Joan Solé-Pla li van fer un pastís i regal, i videos que li van agradar molt i un pastís personalitzat, amb la silueta del Mossenaire i que també podreu veure al llarg del reportatge. Per tot plegat, podem afirmar que va ser una cap de setmana important a Can Mossenaire.

Novament, us donem les gràcies per fer-nos passar tan bé els caps de setmana amb tantes emocions.

Si voleu venir dissabte, ja tenim obertes les inscripcions a: http://inscripcio.mossenhoms.be

Carme i Núria, predisposades a riure

Clica al damunt per veure-ho al youtube

Comentaris tancats a Turó de les Roques Blanques i Collet de Can Roure des de Can Mossenaire

14 set. 2023

Ca n’Argelaguet, Ermita de Sant Vicenç de Verders i Ermita de Sant Julià d’Altura a Can Mossenaire

Classificat com a General

Tot continua i un dissabte es suma a un altre i sempre sembla una festa. Quina diferència hi ha cada vegada i en son moltes, i som nosaltres, amb les nostres ganes de compartir una estona amb una bona excusa, esport i natura i fer-ho en grup, i és la de anar envoltat de persones que enriqueixen la nostra existència. Sempre diem que es podria fer individualment, i de vegades ho fem, però aquesta oportunitat de sentir prop a gent com vosaltres que ens faran millorar en molts aspectes.
Tothom sou importants per aquest projecte, i de fa anys que pensem que a dia d’avui ha valgut la pena, i de nou hem fet un circuit que ens ha conduít fins al capdavall del bosc de Can Deu de Sabadell, i l’ermita de Sant Vicenç de Verders, tornem ha deixar el testimoni del nostre pas enriquint-ho amb imatges i vídeos. De nou tenim la sort de tenir una nova Mossenaire, a qui presentarem, la Bego. Gràcies per ser-hi.
De tornada, fent corriols continuament fins a arribar a Can Mossenaire, de Torre Mossèn Homs. Allà ens retrobarem amb Mossenaires caminants, que ha fet una bona volta plegats i que podreu veure al llarg del reportatge.
Com diem moltes vegades, volem que el projecte d’entrenar en grup us el feu ben vostre i si us agrada convideu a les persones que aprecieu, per compartir bones xerrades mentre fem esport.
Ja us ho heu pensant bé? doncs tornem a tenir les inscripcions obertes des de dimecres i ja es van apuntant amigues i amics, a córrer i a caminar i tu també pots venir:


Josep Mirabet i Juanjo Fernández, Mossenaires que caminen

Clicla al damunt si vols veure-ho a Youtube

Comentaris tancats a Ca n’Argelaguet, Ermita de Sant Vicenç de Verders i Ermita de Sant Julià d’Altura a Can Mossenaire

Anteriors »