07 des. 2023

Mossenaires a la Masia de Can Deu

Classificat com a General

Ens sembla genial veure una Masia tan bonica prop dels camins que sovintegem i on farem una aturada de les nostres, on continuem gaudint dels entorns i de les amigues i amics que sempre anem plegats a entrenar. Veurem la bassa plena d’aigua provinent dels pous, que imaginem serveix per mantenir les instal·lacions. En Jordi i la Isabel han tret el nas a l’era i de poc que els hi arrissen, donat que com no és hora de visita ens han tancat la porta al nas. Però val la pena si hi telefones abans i et donen hora. Podeu informar-vos aquí: https://www.fundaciosabadell.cat/espai-natura#masia-can-deu
També
 un vídeo que podreu veure a https://www.sabadellespais.cat/masia.mp4

Abans, però, tot anant pels carrers de Sabadell, el fill d’en Manuel Ales que ha animat a fer-nos unes boniques fotografies d’alçada, que veureu al llarg del reportatge.

Mossenaires caminants, han donat una bona caminada per Bonvilar, per llocs força arbrats. Han gaudit força i us conviden a venir a caminar.

Si voleu anar-vos apuntant, ja tenim les inscripcions pel dissabte vinent. Gràcies!!

I quan és l’hora, en Mirabet desplega i Pep s’ho mira

Clicla al damunt per veure el video al Youtube

Comentaris tancats a Mossenaires a la Masia de Can Deu

30 nov. 2023

Anem a veure el Parc Ventura a Matadepera

Classificat com a General

Van trobar un racó fantàstic dins de Matadepera i ens agrada visitar-lo regularment, i avui ha estat el dia.
Un parc que porta el nom de Pep Ventura, que fou un músic i compositor que consolidà la sardana llarga i reformà la cobla donant-li amplitud. Fou un personatge popular a l’època com a emprenedor cap de cobla, prolífic compositor i destre tenora.

Com fa setmanes, ens agrada fer una mica de reportatge gràfic, amb fotografies i vídeo, per poder donar més redundància a l’entrenament i guardar un bon record. Agraïm tot l’ajut, tant els que aneu a fer costat a la cua, que és primordial per fer un entrenament en grup, com els que ens ajudeu a controlar i retratar i els que us apunteu anticipadament, que ens ajuda a dissenyar el circuit i poder-vos tenir presents a l’hora d’enviar-vos el resultat de l’entrenament. I sobretot, els que veniu i feu possible que plegats l’esport, natura i amistat es consolida cada cop més.

Amigues i amics que han vingut a caminar, han visitat el torrent de la grípia i l’àrea de Can Montllor i ha gaudit i us conviden a venir a tothom. Ens ho passem bé.

Podreu veure imatges, vídeos i circuits dins el reportatge i us els regalem. Gràcies per tot i ja fa dies que us podeu anar apuntant on sempre: http://inscripcio.mossehoms.be
Mirabet i Martí

Clica al damunt per veure el vídeo al Youtube, posa si t’agrada: “m’agrada i et subscrius”


Comentaris tancats a Anem a veure el Parc Ventura a Matadepera

Anteriors »