03 maig 2021

Aviat tot un any

No ens imaginàvem fa un any que el projecte individual d’entrenaments, i enviament de fotografies per part vostra i fomentar precaucions d’entrenaments en grup seria tan llarg. Hem recalcat que sempre hem volgut seguir totes les recomanacions sanitàries, i ho hem fet el millor que hem sabut. De fet cada setmana veiem que van passant les setmanes i encara ens anem sentim unides i units gràcies al vostre esforç, tot i la distància que ens hem imposat. Sabem, també, que no és fàcil i que pot cansar-vos aquest joc, però ens quedarà la satisfacció d’haver creat un ambient on ens sembla que el temps que fa que no ens podem veure, no haurà estat tan llarg. Ara les vacunacions van “viento en popa y a toda vela”, i quan comenci haver-hi inmunitat de ramat: el nostre ramat tornarà a fomentar el #correrxerrar i #corrergaudir plegats, i aprofitarem aquestes estones per conèixer i a estar amb gent que val molt la pena i sou totes i tots vosaltres. Ens consta, també, que hi ha amistats que no es perden les vostres aportacions i estan al corrent del dia a dia: vol dir per tot plegat que gràcies de tot cor tant als que ho esteu fent possible, com els que ens seguiu i d’una manera o altra també hi sou.

Bé, la setmana que ve farà just un any us vam proposar aquest joc d’enviar les vostres imatges i hem gaudit d’un munt d’imatges, i també àudios, de llocs molt diversos i diferents i fotos fantàstiques que anirem repassant moltes vegades per recordar aquests moments que hem volgut superar en conjunt.

 

 

Isabel Vergara

 

Comentaris tancats a Aviat tot un any

26 abr. 2021

Cinquanta-unena setmana

No ens hem adonat, i gairebé ha passat un any en què us estem demanant aquest esforç en enviar-nos els vostres entrenaments individuals amb una imatge que ens la il·lustri, i quan vam començar crèiem que seria per a pocs mesos. Ara per ara seguim donant-vos de tot cor les gràcies per mantenir aquest projecte d’unir a gent que estem distants, amb les vostres imatges. Sembla que us tinguem més a prop i de fet, sabem del cert que, si tot va com ha d’anar, estem més a prop del final que del principi. Algunes i alguns de vosaltres us apropeu a la Masia que ens dóna el nom a les i als Mossenaires, de Torre Mossèn Homs, i ens recorda, en veure-la, que ens està esperant. També gaudim d’esplèndides obres d’art que cada setmana rebem i que deixem penjades aquí, perquè la gent en frueixi, de camps i muntanyes i competicions on aneu i ens les fem una mica de tothom, en gaudir-ne junts.

Seguirem demanant que no us desanimeu i que aquesta setmana que ja hem encetat i a partir de ja, ens aneu enviant les vostres imatges, que segur que ens agraden i ens fa feliços veure, com feu esport, camineu, correu, aneu en bici i el que és molt important: no us oblideu de MOSSENAIRES.

Gràcies i tingueu una boníssima setmana i la vostra foto cap aquí.

 

 

 

 

Rosa Trapé

Comentaris tancats a Cinquanta-unena setmana

Anteriors »