22 març 2023

Caminem i entrenem en grup

Classificat com a General

Noves amigues i nous amics es venen a estrenar a Can Mossenaire avui, i esdevenen Mossenaires nous, i us donem la benvinguda i esperem que aneu repetint. Cada setmana i tornem a gaudir de la vostra companyia, i els que corren han fet uns deu quilòmetres i els que caminen uns cinc. Tornem a estar satisfets d’haver entrenat en grup i a la sortida hem anunciat que anem recollint el vostre encàrrec de samarreta, que estem a punt de demanar. Darrers dies per fer la teva reserva per aquesta comanda. També hem dit que la setmana vinent, a Can Mossenaire hi haurà una cursa organitzada per l’alumnat de l’institut Cavall Bernat, i algun de nosaltres farem les dues coses: primer farem el de cada setmana i llavors anirem a fer la primera edició de la Cursa de mossèn Homs. Ja us explicarem què tal ens va.
Aquesta setmana hem vist que a la zona que sempre aparquem, dissabte vinent, segurament hi haurà restriccions, per la qual cosa recomanem que vingueu amb prou temps per poder aparcar.

Bé, ja us podeu apuntar al lloc de sempre i si encara no has fet el teu encàrrec de samarreta, aprofita ara per fer-ho. Ens veiem el dissabte vinent i t’agraïm la teva atenció.

Encàrrec de samarreta:  https://samarreta.mossenhoms.be
El nostre bandera, en Jordi fent un bon desplegament,
clica per veure vídeo

Comentaris tancats a Caminem i entrenem en grup

15 març 2023

Mossenaires per un tub

Classificat com a General

Ens fa molta gràcia quan passeu per dins un tub i quan a més ho feu aprofitant el ressó que feu al passar. També estrenàvem el circuit nou, que passa per sota l’autopista i ens retratarem amb un conill que algun grafiter ha fet, molt acolorit i que ens dona un toc diferen a aquest entrenament. Aquest camí d’avui, a la part que ens durà fiins la hípica, és la primera vegada que Mossenaires hi passa.

Els caminants també han innovat. Quan ve en Mirabet, sempre es treu algun recorregut nou de la txistera. I sempre el més important és gaudir de bones converses mentre fem aquesta caminada matinal de tots els dissabtes. Van venint amigues i amics nous cada setmana i també de fa temps com l’Emilio i la Júlia, i en Xavi i la Rosa, Joan Antoni que feia molt de temps que no vèiem. Ben retrobats.

Com anem dient aquests dies, estem fent una noca comanda de samarretes, i al moment que en tinguem suficients de demanades, tancarem la comanda. No perdis la teva i demana-la, per no quedar-te’n sense. Fes-ho al següent formulari: http://samarreta.mossenhoms.be

Gràcies per seguir-nos, per llegir-nos i per fer gran el nostre projecte d’entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs, de caminar i córrer.

Emílio i Júlia

Clica aquí per veure el vídeo


Comentaris tancats a Mossenaires per un tub

Anteriors »