10 maig 2021

Gràcies per tot un any Mossenaire!!

Aquests dies va ésser l’aniversari del què escriu i fa just un any, el mateix dia va ser el dia que se’ns va acudir i que pensàvem que podíem iniciar un projecte, que com a molt tres o quatre mesos. Els hi vaig dir a dos amics: Anna Cos i Joan Forte, amb grups com ‘”Et seguim” i “Runparadis i sense dubtar-ne em van dir endavant. Heu estat al costat d’aquest projecte, així com moltes amigues i amics que cada setmana. Sense les vostres aportacions, Mossenaires ja no existiria. Doncs si: fa un any i comencem a intuir que si estem protegits i amb més garanties la cosa s’anirà normalitzant. També hem de dir que hem après sopar d’hora, pels tocs de queda, a córrer soles i sols, i a fer recorreguts per tots els voltants dels quatre punts cardinals dels nostres pobles, en el meu cas Terrassa. Hem après a anar a córrer de 6 h a 10 h, o a partir de les 10 h. Hem après molts recorreguts nous dels nostres parcs naturals de Sant Llorenç i l’Obac, i el de Montserrat. Hem trobat a faltar aquells grups i converses que teníem, i ha estat tot complicat de gestionar.

Ja sé que pot cansar pensar que encara n’hi ha per dies, però encara diuen que no podem anar més de sis, i Mossenaires no s’entén sense aquell bullit d’amigues i amics dels dissabtes. Ens quedem esperançats.

Continuem amb les fotografies, i esperem les vostres i a veure si animeu a gent, per no perdre la seva visió.

 


 

David Hernández

 

Comentaris tancats a Gràcies per tot un any Mossenaire!!

03 maig 2021

Aviat tot un any

No ens imaginàvem fa un any que el projecte individual d’entrenaments, i enviament de fotografies per part vostra i fomentar precaucions d’entrenaments en grup seria tan llarg. Hem recalcat que sempre hem volgut seguir totes les recomanacions sanitàries, i ho hem fet el millor que hem sabut. De fet cada setmana veiem que van passant les setmanes i encara ens anem sentim unides i units gràcies al vostre esforç, tot i la distància que ens hem imposat. Sabem, també, que no és fàcil i que pot cansar-vos aquest joc, però ens quedarà la satisfacció d’haver creat un ambient on ens sembla que el temps que fa que no ens podem veure, no haurà estat tan llarg. Ara les vacunacions van “viento en popa y a toda vela”, i quan comenci haver-hi inmunitat de ramat: el nostre ramat tornarà a fomentar el #correrxerrar i #corrergaudir plegats, i aprofitarem aquestes estones per conèixer i a estar amb gent que val molt la pena i sou totes i tots vosaltres. Ens consta, també, que hi ha amistats que no es perden les vostres aportacions i estan al corrent del dia a dia: vol dir per tot plegat que gràcies de tot cor tant als que ho esteu fent possible, com els que ens seguiu i d’una manera o altra també hi sou.

Bé, la setmana que ve farà just un any us vam proposar aquest joc d’enviar les vostres imatges i hem gaudit d’un munt d’imatges, i també àudios, de llocs molt diversos i diferents i fotos fantàstiques que anirem repassant moltes vegades per recordar aquests moments que hem volgut superar en conjunt.

 

 

Isabel Vergara

 

Comentaris tancats a Aviat tot un any

Anteriors »