14 juny 2021

Com els hi agrada la natura a Mossenaires

Com ens agrada la natura, i el nostre esport va molt lligat a ella. És veritat que on millor es gaudeix és, mentre esbufegues a una bona pujada, t’envolten el cant dels ocells que et fan oblidar tot cansament i que em dieu de les olors a farigola, romaní, llorer, fonoll, ginesta, i si vas a la Mola, aquells revols on sempre els ases i les mules deixen aquella ferum, però que no en fem ni cas o poc.

Bé, avui estem rebent fotografies molt boniques: de la Masia de Torre Mossèn Homs, de la Mola, del parc de Sant Llorenç i l’Obac, de Vista Alegre, de Torreneules, Vall d’Angoustrine, de Pineda, la Roca, Torredembarra, Siurana, Farrera dels Llops, Sant Agnès, Bastions, Roca del Vallès i segur que ens deixem algú. Molt satisfets de veure com gaudint de fer esport i ens ho compartiu.

No defalliu, tot i que fa aquesta calor tan angoixant, i entreneu a hores fresques, beveu força líquid i feu esport moderat. Això si: ja podeu enviar la vostra fotografia per aquesta setmana vinent. No esperis ni un minut. Et volem i et volem bé. Gràcies per tot!!!

 

 

Comentaris tancats a Com els hi agrada la natura a Mossenaires

07 juny 2021

Anem pel juny a menjar-nos el

Es viu un cert ambient d’eufòria esportiva, tot i que encara no podem cantar victòria. Estem molt al tanto de com es van desenvolupant els esdeveniments i contents de veure que esteu ressorgint, gràcies a l’esforç de tothom per ho que es va aconseguint arribar a aquells moments tan i tan desitjats. Veiem com ens anem ajuntant en grups reduïts i fem curses, pugem muntanyes i gaudim de valent fent esport i amistat, i sabem que ho feu amb moltes precaucions. Felicitats!. Ens fa contents que sembla que la cosa va bé, amb excepcions, evidentment. Us podem dir que tenim algun amic que està passant-ho malament per haver engantxat la covid-19 i mantindrem la discreció, però que formava d’un “grup bombolla”, que s’ha fet. Des d’aquí desitgem a aquest amic que es recuperi ben aviat.

Al reportatge, veureu com alguns hem anat al Llac Petit, on hi persones que estan treballant en què es posin mesures preventives a la paret del Llac, i els que hi heu anat ho heu pogut viure en viu i directe.
Estem en bona línia, i segurament al setembre Mossenaires farà la primera convocatòria en grup i amb garanties, i si tot va bé. Veurem si el projecte es viu o si es modifica. Estem en procés de repensar-ho i quan puguem us direm alguna cosa. De moment, continuem demanant la fotografia individual, si pot ser, i entrenar amb grups petits amb les recomanacions que tots sabeu. Gràcies i aneu enviant les vostres fotografies. Fins aviat

 

 

Marta i Carla, mare i filla

Comentaris tancats a Anem pel juny a menjar-nos el

Anteriors »