24 oct. 2024

Mossenaires fan un salt

Publicat en 17:49 sota General

Si la setmana passada ens plantejàvem coses a https://entrenamentstorremossenhoms.blogspot.com/2024/10/una-mes.html, i teníem dubtes de moltes coses, veiem aquest dissabte com a nens, hem jugat fent un salt a l’estil de David. N’hi ha d’espectaculars i ens fa gràcia com feu cas al de la gorra vermella i feu aquest nou experiment. Un salt espectacular. Mossenaires fan el salt.
Sí, sí, sí. No patiu, a l’esplanada del bosc de Can Deu una bona colla us disposeu a fer alguna que no sabem pas si cap colla que surt a córrer ho fa. Estarem creant estil? Ei!, ves assajant que qualsevol dia us el fem repetir. Gràcies per fer-ho possible.
Estem rebent ajut: primer dels que us apunteu i veniu a fer-ho possible. Un bon inici. Després uns fotògrafs excel·lents, la Maite, en Fran, en Crespillo, l’Eva, Dolors i el reportatge és un gra de sorra en aquest món fotogràfic que existeix. Cada setmana gairebé dues-centes fotografies i un vídeo que les recull i que us animem que poseu al youtube amb la música sense copyright d’autors que ens ensenyen les seves creacions musicals.
Ara tenim l’ajut com sempre d’en Fran Frutos, fent control i en Joan Carles Magdaleno i en Jordi Viñeta. Sempre hem cregut que fem una cosa seriosa, i volem conèixer al costat de qui anem i conèixer cada setmana gent nova. La Raquel ens porta una nova amistat: Mossenaire Nova: la Mireia que animem a venir més vegades i tantes com vulgui, com a tothom que li agradi aquest estil de fer esport.
Caminants han anat fins a la font de Can Vinyers i els més ràpids sabem que no deixem a ningú enrere i anirem a les cruïlles o cada certs minuts a reagrupar-nos, amb l’objectiu de passar-ho bé, fer bones xerrades i anar plegats. Aquest és l’objectiu, tant els que correm com els que caminen. També ens adaptem a tot. Gràcies per venir: ah!, i si et ve de gust al final sessió d’entrenament i també si vols allargar la trobada, anirem a esmorzar a una bona terrassa.
Et pots anar apuntant, perquè puguem anar a aplanar els camins: el lloc ben fàcil. http://inscripcio.mossenhoms.be

Fran, Jordi, David, Mar

Clica damunt, mira-ho al Youtube i escola la música

 

No hi ha resposta