03 oct. 2024

Grípia i Tartana, ens veu passar a Mossenaires

Publicat en 17:36 sota General

Comencem agraint a tothom que avui heu col·laborat en fer que fos una jornada exitosa i multitudinària, al que heu conduït les dues colles de mossenaires que caminen i mossenaires que corren. Tant el torrent de la grípia com la font de la tartana ens han vist a passar i aquí tenim un bon reportatge que ens fa reviure els moments. Els nostres fotògrafs, Fran, Maite, Juanjo, Eva, Jordi, ens fan aquest favor en el reportatge i crònica d’avui.

També en Jordi Viñeta ens ha inscrit amb aquesta modalitat, de prova que anirem provant a veure si funciona, i afegim que els que us apunteu des de casa ens feu un gran favor perquè tot surti més arrodonit. Els que no en sabeu, ja us ho fem abans de la sortida. Gràcies, Jordi!!
Fran i Josep, gràcies per dur les dues collles.

Les banderes ens les ha guardat en Joan Carles Magdaleno i llavors han estat portades per en Juanjo i Sebas. I a l’hora de fer aquest record que ens uneix a mig entrenament. Gràcies!

No tenim fulls de reclamació, i no sabem si heu gaudit: però en el nostre ànim és de fer uns entrenaments peculiars i duradors i per les cares que feu, creiem que ha estat assolit.

Us tornem a convidar a venir al nostre costat cada dissabte i si vols començar, et pots comprometre apuntant-te prèviament al mateix lloc. Gràcies de Nou!!

http://inscripcio.mossenhoms.be

No hi ha resposta