26 set. 2024

Mossenaires fem coses.

Publicat en 18:28 sota General

Anem relligant entrenaments tots els dissabtes i a més rebem cada setmana bones notícies de Mossenaires pel món.

Mossenaire fem coses.

Avui durant l’entrenament hem volgut destacar la gesta del nostre amic en Jordi Viñeta que per vint-i-setena vegada s’enfilava a dalt la plaça major de Montserrat i a més amb una marca que a tots nosaltres ens admira. Tant com dotze hores i mitja per recórrer els vuitanta-tres quilòmetres que uneixen Montseny i Montserrat. Des d’aquí la nostra enhorabona, així com felicitem a més mossenaires que van participar amb diferent dissort, com en Josep Antoni, Jordi i Roc, José Luís i segur que molts més que ara no ens venen al cap. Enhorabona!!, i queda menys d’un any per a la pròxima edició.

També la TransMontserrat, una marxa de resistència, una bona colla, com la Marta, Núria, Isabel, Carme, Rosi, Juan i els Nicos !!, Niko i Nico. Enhorabona!!

La Carme Ballesteros que cada setmana ens envia els seus entrenaments i podis espectaculars, que també els felicitem a totes i tots.

En Pau va al llac, un dia que els barcelonins fan festa i pot entrenar per casa.

Nosaltres avui dissabte hem anat fins a l’aplanadora de la carretera N150 i hem deixat la nostra empremta a modes fotogràfica. Llavors Castellarnau amunt, i cap al camp base.

Ens ha alegrat d’allò més que de nou tenim a la NereGus i Goxo, que després d’uns mesos que han pogut venir, i han fet una bona trobada i caminada interessant, gaudint del torrent de la Grípia i els seus racons.

Gràcies per venir i fer que el projecte funcioni !!!

Ah !!, i et pots anar inscribint a http://inscripcio.mossenhoms.be
Carles i Txell

Clica damunt en Jordi i Joan Carles per veure el vídeo!!



No hi ha resposta