19 set. 2024

Els sis revolts del Turó de les Roques Blanques

Publicat en 18:09 sota General

El més llarg i intens és l’entrenament que ens porta fins al Turó de les Roques Blanques, on els revolts n’hi ha algun que s’enganxa de debò, però les vistes i el bonic de poder gaudir d’un entorn de Terrassa que ens encanta. Poc abans de començar la pujada, es pot fer un traguinyol a la font i dalt ens farem un bon reportatge. Gaudireu, de nou, d’uns salts únics. Avui en David ha tingut amb en Jordi un bon aliat per fer un bon salt on la bandera ha dibuixat un bonic moment, que podreu veure al llarg del reportatge. De fet, en David ens diu moltes vegades que aquest circuit és dels que més li agraden i avui ens ha dut el nostre estendard, la bandera. Pim-pamdiferents fotografies i la selfie esperada de l’Eva. També en el nostre provador de bancs, en Joan Carles, i en Niko que moltes setmanes és el primer Mossenaire a apuntar-se i que seguim la broma del premi: un parell de caramels per endolcir l’esdeveniment.

Agraïm que tornem a tenir noves Mossenaires, com la Raquel i la Sandra i ha tornat la Maria, per segona vegada. Vol dir que la família s’amplia i s’enriqueix encara més. Benvingudes.

Al començament veureu com fem entrega a en Mirabet de la bandera que portarà a caminar, de la mateixa manera que la de caminar la portarà en David. Agraïm a en Fran, que ha passat llista i us ha apuntat als que no estàveu apuntades i apuntats.

Els caminadors han anat als plans de Ca N’Arnella i que podreu seguir durant el reportatge si cliqueu el circuit. A més en Juanjo ens ha enviat la fotografia de l’esmorzar posterior.

La Carme Ballesteros, a banda dels entrenaments que fa habitualment fa amb els seus companys, avui veureu que ha estat campiona del món de trail a Can Fran, que no és poca cosa i a qui volem felicitar especialment. Enhorabona!!

Ja us heu apuntat per dissabte vinent? Fàcil, fàcil. http://inscripcio.mossenhoms.be

No hi ha resposta