Arxivar per agost de 2024

29 ag. 2024


Llac Petit i font de Can Vinyers, amb Mossenaires

Classificat com a General

Moltes vegades hi hem anat al llac petit, de Can Bogunyà, i ara fa goig tan ple d’aigua. Llegíem a algun expert, que seria bona idea que n’hi hagués més de llacs similars per on sol baixar l’aigua i per a quan plou a la serra de l’obac i Sant Llorenç i tenir reserves i, per recollir l’aigua que s’acaba perdent, i en aquest indret en tenim un bon exemple. Però a nosaltres ens belluguen les ganes d’anar-hi plegats i sempre sense parar de tenir bones converses. Hem estat una bona colla i també ens creuem amb amics, com el fill d’en Mirabet, i que podreu veure durant el reportatge tot entrenant a gran ritme pels voltants del Club Ègara
De fa dies ens ha que passat a veure, quan fem estiraments al final, un dels millors corredors egarencs de tots els temps i el primer que va rebaixar el récord de marató que ostentava el nostre amic finat Miguel Piqueras, que va tenir durant molt de temps, i va ser en José Vicente Muñoz Montenegro qui va rebaixar la marca egarenca, i que de tota la vida que ha entrenat i entrena a molta gent entre ells tinc l’honor d’haver-lo tingut als meus inicis com a entrenador.
Ens heu ajudat tothom, i sobretot la part gràfica amb ajut de Jordi Mas, Eva Cantero, Dolors Egea, i inscripcions en Fran. També ha dut, en Fran, la nostra bandera Mossenaire.
Els caminadors han anat fins a la font de Can Vinyers i han estat molt divertit, conduïts per en Mirabet, que també ha dut la bandera.

Gràcies a tothom i continuarà… quan? , dissabte: clar


Comentaris tancats a Llac Petit i font de Can Vinyers, amb Mossenaires

22 ag. 2024


Salta amb Mossenaires

Classificat com a General

Va començar fa uns mesos, quasi per casualitat, però ara ja comença a ser necessari un segell propi del nostre Mossenaire que salta i salta: en David Hernàndez. Avui ens ha fet una primera demostració, i tothom ha provat d’imitar al mestre. Segur que us dona un aprovat. Heu fet un bon salt.

Aquestes setmanes d’agost som poquets, i us estem guardant la plaça per a quan ens vingueu a visitar i desitgem estigueu passant uns bons dies de descans.

Els caminants Mossenaires han pujat fins a Matadepera i podeu veure el recorregut clicant al mapa de més avall. Han gaudit i us conviden a venir a caminar plegats.

Els que correm, una passejada pel bosc de Can Deu, tot passant pel pàrquing d’aquest bonic parc de Sabadell, on amb el fons incomparable de la nostra estimada Mola, hem realitzat un impressionant salt. Repetirem, si voleu, ehhh!

Gràcies a tothom, pel vostre ajut, amb inscripcions en Fran, fotos, Josep, Eva i Jordi i per compartir aquesta estona increïble.

Ah!!, i als nostres banderes, en José Luís i en Josep

Us esprem dissabte!


A veure qui iguala al nostre David

clica aquí damunt per veure el vídeo al Youtube




Comentaris tancats a Salta amb Mossenaires

Anteriors »