27 juny 2024

La font dels plàtans amb Mossenaires

Publicat en 18:42 sota General

Uns dies amunt i altres avall: i avall que hi trobem? Llocs que segur que tan sols hi hem anat amb Mossenaires. La font dels plàtans, si no t’hi porten, pots passar-hi de llarg, com durant força temps a mi em va passar, fins que un bon dia en Jordi Viñeta, sempre explorador, va fer que hi anéssim i de vegades l’aigua brolla per arreu. Avui, però, un raig i prou. Tot i que el racó s’ho val. Després de deixar l’àrea de pícnic de Sant Julià d’Altura, i tot baixant per font de capellans, arribem al torrent de gotelles que ens duu fins al riu Ripoll, i allà aquest raconet, on farem un reportatge, per deixar-hi petjada. Avui no portem l’Eva Cantero, que de vegades ens dedica un bon espectacle. Hi tornarem: segur!!
El grup de caminar, n’han fet dos. Hem penjat el recorregut de qui ha fet el llarg. Esperem que tothom s’ho hagi passat bé.
Bé el projecte d’entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs des de Can Mossenaire, continua i si voleu venir: totalment gratuït ara i sempre i tan sols es demana ganes de passar-ho bé i compartir. Obertes inscripcions!
 

Clica damunt si vols veure el video a Youtube


No hi ha resposta