13 juny 2024

Turó de les Roques Blanques, Collet de Can Roure , des de Can Mossenaire

Publicat en 17:03 sota General

Turó de les Roques Blanques o com li diem nosaltres “els sis revolts”, és l’entrenament que sol ser més llarg i possiblement més complet. També cal dir, que envoltats d’aquesta bona maror, els fem amb un tris-tras. Ens il·lusiona saber que la Mar Villafañé és dels entrenaments que més espera i del que en gaudeix, i avui amb tot el pes de la bandera Mossenaire que ha conduït, desplegat i plegat a la perfecció. Gràcies, Mar!
Voldríem destacar que gairebé cada setmana en David Fernández ens fa un salt mortal i sense xarxa. És el nostre Mossenaire saltador i que ja té una bona col·lecció, que a la vegada ens satisfà veure l’empeny que hi posa.
Mossenaires que caminen han anat de fonts: la de les Canyes i la de Can Vinyers i avui el reportatge ens l’envia en Jordi Viñeta, que a la vegada ens ajuda amb les inscripcions. La bandera i la colla ha estat guiada per en Mirabet, un expert a trobar racons i raconets.
A la col·lecció de fotografies n’hi ha dues meves, on s’observa les petites conseqüències d’anar per terra, amb una patinada. De fet, dues setmanes he caigut. A la tercera serà la vençuda. Per cert, la Marta Cirera avui ha ensopegat i ens ha fet patir, no fos seriós. Però ha continuat fins al final. Ens n’alegrem.
Veureu la gran quantitat de Mossenaires que van anar la primera cursa solidària per l’ELA i esperem que la investigació aproximi el benestar a les persones que la pateixen. Molts ànims.
Gràcies per tot i us convidem de franc ara i sempre a apuntar-vos i fer-nos companyia la setmana vinent. http://inscripcio.mossenhoms.be

Clica damunt aquesta imatge per veure el video al Youtube


No hi ha resposta