ESTÀ MOLT A PROP…!

En el dia a dia t’adones que Jesús està molt a prop. Trobes creients que creuen el mateix, que ho comparteixen i que van redescobrint què vol dir ser creients cristians.

– Un dia vaig anar a la trobada periòdica dels “Creients en diàspora” on hem treballat sobre el tema de l’Educación del fills i la transmisió dels valors que mouen les nostres vides. Una quarantena de persones posant en comú què significava educar en valors cristians

El passat 12 de desembre uns quaranta militants de l’ACO del nostre bisbat i una bona colla de quitxalla, filles i fills d’aquests, ens varem reunir a La Casa De l’Església per celebrar la Trobada d’Advent. Tradicionalment, aquest encontre és obert a d’altres persones interessades i va dedicat a la formació. La prioritat de curs d’engany és: “L’opció preferencial pels pobres des de la militància obrera i cristiana”. Conxa Marqués, Coordinadora General de Caritas del bisbat, va ser-ne la ponent. En primera instància va presentar-nos el servei de Caritas Diocesana amb al seva complexitat de tasques, beneficiaris i personal contractat o col·laborador i, en la segona part, va endinsar-nos en els diferents tipus de pobresa que hi ha així com en els diversos factors que actualment influeixen en l’exclusió social de les persones afectades. Després, en grups, dialogàrem sobre les crides personals que experimentàvem en relació al tema i les posàrem en comú en l’assemblea. La trobada va cloure a la capella, on celebrarem l’Eucaristia juntament amb la mainada. Donem gràcies a Deú pel privilegi d’haver pogut viure aquesta comunió! Bon Nadal a tothom!

– El GRUP MUNTANYÈS, de la Fundació del Pare Manel, de nou barris, juntament amb el meu fill, resident allà, la seva muller i els seus fills, una altra seixantena de persones, també vàrem “Compartir” el que creiem que és el Nadal i el ser creients.
– També allí vaig conèixer l’existència de diversos grups de cristians que aquests dies es troben per pregar i reflexionar sobre la seva vida de creients i del significat del Nadal , entre nosaltres.

BON NADAL- 2010 de part de l’Assumpció i d’en Manel (pessebre de casa)

I si voleu veure gaudir d’un “lipdupd’ fet a una escola de Berga…cliqueu

http://www.youtube.com/watch?v=rYMpQ5bie7E