El Regne de Déu és aprop vostre

Avui celebrem Sant Lluc, evangelista…

L’amor, l’acollida,l’anunci de Déu és aprop nostre, està ja entre nosaltres si l’acollim…si aprenem a acollir-lo.
– Dies enrera, en la 10a.trobada dels “filella”, ens vàrem trobar una setantena de persones, la Ma. Àngels em comentà una mica ràpid i per sobre la seva recerca que en feia d’aquest regne…
– Dissabte fa uns dies el P.Xavier alesgre ens perlava a -espai obert- “la imatge de Jesús ens els Evangelis”.
– També en aquest dia, els de cognom “ximenes”,de part de la meva dona ferem la primera trobada, ens trobàrem una quarentena de persones i el plat fort de la trobada va ser retrobar-nos, reconèixer-nos i desitjar-nos salut i vida -hi havia una quinzena d’infants i adolescents.
– Per internet he seguit uns comentaris del P. Aguirre, del José Antonio Pagola i fa ben poc que he sentiut unes paraules d’en Salvador Piè, en ocasió de vinguda del papa Benet XVI a Barcelona.
– “Església plural” m’invita a una sessió de Reflexió en ocasió d’aquest esdeveniment.
– Ahir en Jaume Botey, en un seminari de reflexió de “Diaspora” ens feu una introducció al tema que enguany comentarem: “Aproximació històrica de Jesús”(J.A.Pagola).
– A la comunitat d’adults de S. Pere de Reixac, mensualment,rellegim ,l’evangelista Lluc, en la seva “Demostració a Teòfil..”
– A la meva parròquia, enguany estem reflexionant com podem ser veritablement “parròquia acollidora”.
– Avui, uns voluntaris, hem accolit, uns adolescents per fer “reforç escolar”.
– Acabo de llegir, en ocoasió del P.Puig, organitzador de la trobada papal, i en el blog “germinans…”:”Nadie asumió la idea de que el nombramiento acabaría siendo como un poner a la zorra a guardar las gallinas. O sí.” i em fa “pena” de continuar escrivint el que diuen…deu ser que per a ells ja saben què vol dir que el Regne de Déu és aprop
– En fi…quantes ocasions per anar descobrint aquest “Regne”

No tenim excusa….i sí moltes justificacions del que decidim fer i no estem atents al veritable Esperit de Déu