TEMPS DE VACANCES…

Tothom fa vacances…?
Crec que no..Hi ha força gent que no para tot l’any…
Potser variarà de ritme i d’ocupació…

– Avui es juga la final de la MUNDIAL. Encara no fan vacances…
– Ahir vaig assistir a la gran manifestació de: “SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM” i alguns varen sacrificar una mica llurs vacances.
– Dimecres vinent,assitiré, una vegada més a “l’ALTA” d’uns joves (elles i ells) de 20 anys que durant tot aquest any han estat treballant per sortir-se’n de la seva “adicció a alguna droga”. Aquests si que començaran unes bones vacances…!!! Quin petó més sentit els donaré…després que ens hagin explicat com ho han lograt…
Veure aquestes ganes de ser “lliures” m’emociona, em fa creure en la vida, m’anima a col·laborar amb tots els altres joves del “Projecte Jove” que estant treballant per ser lliures i no sentir-se sols en aquesta societat tan egoista…
Ja us explicaré com haurà anat.

“Estima els altres com a tu mateix”(Lc:10,25-37)
Per a mi, qui són aquests altres?