Sant Jordi…

Quin dia més bonic i assoleiat…!!!

– A quarts de nou del matí els alumnes de moltes escoles anaven a les Sales Municipals per celebrar la diada tot recitant poemes creats per ells mateixos.
– Pel Passeig de Gràcia, Rambla de Catalunya, Plaça de Catalunya, les Rambles…etc.. plens de gent, desitjosos de celebrar com cal la diada de Sant Jordi.
– Volia que l’escriptor Ruiz Zafon em signes el seu llibre “El juego del ángel”i he desistit… La cua feia tres passades d’anada des del Passeig de Gràcia a la Rambla de Catalunya i tres més de tornada…
– He anat a buscar un llibre que la fundacio “Viure i conviure” de la Caixa de Catalunya ha publicat sobre els “Maltractaments a la gent gran”.
– Les roses que volia donar a la meva dona les vaig voler anar a buscar a la parada que tenien feta els residents de la “Casa d’Acollida Assís” de Sarrià. Hi vaig observar molt d’acolliment i col·laboració.
– El meu fill que arribava de Madrid no es volia perdre aquesta diada tan entranyable.
– A les escoles ha estat una jornada de “contes”, explicats per pares i mestres i també de venda de “roses” per a l’excursió de final de curs dels alumnes de 6è.de Primària.
– L’IES del meu poble feien un “Programa especial radiofònic”.
– al centre Social El Mil·lenari del meu poble també feien una vetllada liricomusical

No acabaria pas la relació d’actes celebrats en aquesta Diada de Sant Jordi…però necessitava comunicar-ne uns quants…
Entre el deliri de les “editorials” i dels “importadors de roses” la ciutadania vivia una jornada d’harmonia, convivència i de ganes de transmisió de les seves tradicions del seu patró Sant Jordi.